Crush Yummy Yummy

Salam alaikum .
entry kali ini aku nak conteng conteng pasal crush. 

Crush ? Apa tu crush ? Biskut ke ? 
Haa .. lebih kurang laa. Kui3 .. Crush tuu maksudnya korang ada someone yang korang minat. Dan selalunya dia (orang yang kau minat tu) tak tahu pun kau minat dia. Paham ? Crush ni konsep dia lebih kurang syok sendiri laa. 

Boleh ke ada crush ? 
Tak salah pun kau nak ada crush. Bila kau minat seseorang dan pastikan yang berlainan jenis dengan kau ^.^ , itu tandanya kau masih normal. Masih dijalan yang benar. Tapi ! Ada satu hal yang kau kena jaga. Apakah ? 

HATI. 
Yes ! Hati. Hati kita nikan suka bolak balik macam kapal dekat laut. Bila kita ada crush yummy yummy selalunya si bertanduk tu ( syaitonurajjim) suka sangat buat kita teringat ingatkan kat crush tuu. Makanya, pandai pandaikan lah korang manage hati tuu agar dijauhkan dari zina hati :( 

Boleh tak nak bagitahu crush yang kita minat dia ?
Depends. Bagi aku kalau kau nak ke jalan yang halal dan memang kau nak dia sungguh sungguh lebih baik kau bagitahu and makes it halal :) tapi kalau sekadar nak couple takpayah laa. Susah . Api tuu panas tahu ? ?  ^.^"

Note : 
Crush yummy yummy 
tu selaly hancus,
Macam chipsmore
Yang selalu hilang.
huh =.=" 

* Kalau sayang, mohon dalam doa moga Allah mudahkan semuanya :)  peace .

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^