2015

Salam Alaikum :)

Hari ni hari terakhir bagi tahun 2015. Berlalulah 365 hari setahun. Banyak perkara yang berlaku dalam hidup kita ada sepanjang tahun ini, ada suka ada duka. 

Google


Sebagai tanda ingatan kepada diri sendiri maka aku nak listkan beberapa hal yang berlaku sepanjang 2015. * orang cepat hilang ingatan macam aku kalau tak catat confirm lupa *


PERKARA YANG MENGGEMBIRAKAN :

- Dapat graduated Diploma Islamic Finance dalam tempoh 3 tahun tanpa repeat paper. 

- Ambil MUET & dan dapat result yang sangat ok * bagi akulah yang sangat kureng dlm bi *

- Dapat cermin mata baru 

- Menang Tag & win first time dekat IG 

- Dapat blog baru, kawan baru dan 2 kali entry aku dekat first page Google. ^^

- Berjaya buat Jelajah University dengan member baik. Walaupun singkat tapi bermakna sebab boleh jumpa kawan kawan lama zaman sekolah :D ( UM, USIM, UPM, UKM )

- Boleh khidmat dengan abah * walaupun keadaan sebenar seperti abah yang berkhidmat dengan aku..ngeee*

- Banyak berjalan ^_^  ( Perlis, Kl, Selangor, Perak, Kelantan, Terengganu, Thailand *Yala, Pattani* , Penang)


HAL PAHIT 

- Abah accident. 

- Tak dapat sambung degree atas sebab macam macam. T.T

- Makin gemuk *sebab stress .. haha , salahkan stress pulaaak :p*

- Buat dosa yang sama walaupun dah tahu benda tu salah. * Berubahlah manusia sebelum masuk kubur *

- Mulut orang mengumpat pasal aku. Blurghhhh 

- Lain lain hal yang tak dapat diingati


Next entry, kita cerita pasal azam, target, impian 2016 . Itupun kalau rajin :p


Selamat Tahun Baru semua, Moga Allah mempermudahkan urusan kita dan menjauhkan kita dari azab api neraka. AMIN







Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Aamiin , moga 2016 dipermudah segala urusan oleh Allah :)

    ReplyDelete
  2. Selamat thn baru.Yang pasti 2015 akan kekal menjadi memori kita. :')

    ReplyDelete
  3. HAPPY NEW YEAR :) impianacikyaanie.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. semoga sentiasa dalam keredhaan Allah ^^

    ReplyDelete
  5. Selamat Tahun Baru 2016 :) be happy and stay strong!

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^