Anwar Hadi dah kahwin :D'p

Salam alaikum ... 
entry kali nu, just nak ucapkan congratulations to anwar hadi & Takahara Suiko . Tetiba dapat tahu yang korang dah kahwin. For those yang tak kenal Takahara Suiko @ Izzati , boleh laa search dia dekat youtube and korang akan dikenalkan dengan takahara. 


Sumber : Fb Aizat Hamdan. Hensem sihh inianwarhadi

Sumber : Pencicit biru
Happy yang teramat sangat bila tengok Anwar Hadi kahwin. Dia vlogger pertama yang aku minat dan of course laa, aku kena happy bila dua kahwin. Moga kalian terus kekal hingga ke jannah. Dya dua sempoi, giler giler, maybe sebab tuu, aku happy diorang kahwin. Ahaha.

Sekarang aku rasa aku dah tua bila idola aku semua pakat kahwin dan nak kahwin. And I'm still waiting for the ones of mine . Kui3 

*Diorang akad nikah , kalau xsilap 5/12/2015 dan majlis reception 6/12/2015 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. salam memang musim reretis nikah je. retis ke?
    papepun barakallah. moga awak pon bertemu jodoh eh, Aamiin

    ReplyDelete
  2. macam mana depa boleh jumpa? huhu dua2 sempoi nohh

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^