Awak Tanya Saya Jawab

Salam alaikum :)

First time kena tagging untuk jawab soalan :) 
Makanya bersemangatlah aku untuk menjawab soalan ^^

Terima kasih Anis Nabilah sebab sudi tag :D 

Soalan dan jawapan di bawah :) 

1.Nama penuh anda ?

Kim Chaa . Nama sebenar adalah rahsia, takut ada yang jatuh cinta dengan nama aku. Kof kof kof

2. Sebab apa mula berblogging ? 

Sebab banyak masa lapang . Kalau nak tahu jawapan panjang boleh baca dekat  Tujuan Aku Berblog ^.~

3. Macam mana boleh terlintas nak choose theme untuk blog yang sekarang ni ?

Emmm .. sebab bila semakin muda :p , makin suka kepada benda yang simple. Putih tuu kan bersih. :) *Hakikat sebenar pemalas .. kuang kuang kuang*

4. Berapa lama dah follow blog Anis ? Ke tak follow lagi?

Opsss .. tak follow lagi, baru nak tekan button follow >v< 

5. Pendapat korang tentang blog Anis ?

Lawa :D tapi kalau boleh, buat yang versi mobile sekali eh untuk baca ^^ , sebab saya online pakai phone dan pakai data internet yang makin mahal makin semput =.=" 

6. Best book ever yang korang pernah baca dan nyatakan sikit jalan cerita buku tu . 

Best book ever ? Emmm .. sukar nak jawab sebab banyak sangat .. muaahaha .. Salah satunya Contengan Jalanan. Penulis Hlovate dan diterbitkan oleh Jemari Seni pada tahun 2012 kot . Tak pasti sangat. Jalan cerita membuatkan kita travel jauh ke negara asing untuk mencari siapa kita dan untuk apa kita menggembara di sini ? ;)

7. Kalau lah ada syarikat penerbangan nak taja percutian anda, anda akan memilih untuk pergi ke ? Sebab apa pilih situ ?

Makkah & Madinah . Sebab tu tempat wajib bagi kita :) 

8. Any best drama you want to suggest ?

Yong Pal , * aku sendiri tak tengok habis lagi yang ni .. ahaha*
Bubblegum, * kalau minat lee dong wook digalakkan untuk tengok ^^ *

9. Apa azam tahun depan ? 

Azam tahun depan nak ada azam. Yes , dah berjaya :p *copy paste ayat matluthfi*

10. Ucapan terakhir untuk Anis :) 

Majulah Anis untuk blog .. haha .. 
Ucapan sebenar : 
Terima Kasih sudi tag dan salam perkenalan. Moga ada peluang jumpa di alam realiti :)
Pesanan : Hormat mak ayah sebab takde orang yang boleh gantikan mak ayah kita. Peaceee


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Kim cha nak tau jugak nama penuh..haha..biar jatuh cinta :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uishhh .. bahaya .. sy Normal .. kah kah kah

      Delete
  2. Terima kasih Kim Chaa sebab sudi jawab dan terima kasih jugak ats semua nasihat tu ^^ deep ke dalam hati ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama .. nasihat utk diri sndiri jugak tuu

      Delete
  3. Best drama tu dua2 saya taktau.. Haha. Sobs. :P

    ReplyDelete
  4. singgah + follow sini.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ok.. hye...
    Drama Yong pal dan Bubblegum tu best cuma agak sedih la..

    ReplyDelete
  6. opcoz sukaaaaaa Lee Dong Wok.. handsome <3 <3

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^