Jawab Soalan HikayatLeyha

Salam Alaikum ^^

Disebabkan aku rajin aku nak jawab soalan yang ditag oleh blogger HikayatLeyha . Terima kasih ^^



1. AZAM TAHUN BARU ? 

Emm takde lagi. Tak sempat lagi nak fikir.. kofkof 

2. DOTA 2 ? PANDANGAN PEREMPUAN MAIN GAME 

Tak main. Heee .. pandangan eh ? Minat orang lain lain. Normal laa kalau dia minat main game. Macam saya minat shopping. Ada je kan perempuan tak minat shopping ? So takde uang pelik. Enjoy yourself :)

3. GIVEAWAY ?

Yeah . Sarat mudah saya join sekaki. Hehe

4. PERNAH KERJA SAMBILAN ?

Pernah. Kerja cashier dekat kedai fast food. Best dapat pengalaman .. hihuuu

5. FIRST SALARY ? BENDA APA YANG BELI ?

Emm .. tak ingat beli apa .. heehe .. rasa macam beli makanan *sebab tuu gemuk =.="*

6. KERETA IDAMAN 

Audi *tp saya takde lesen..hahah*

7. LAGU FAVORITE 

One Call Away - Carlie Puth 
Love Yourself - Justin Bieber
Hati Hati - Amira Othman

8. MOMENTS TERINDAH 2015 ?

Banyak. Antaranya berjaya graduated diploma dalam masa 3 tahun dan tak pernah repeat paper. 1 kali je gagal dekan. Alhamdulillah.

9. NEGARA MANA NAK PERGI MELANCONG/MASTAUTIN/MENETAP 

Nak pergi buat ibadah dekat 2 tanah haram ^^. Melancong nak pergi istanbul korea ^v^  nak menetap di Grik, Perak . Ahahaha .. tapi kalau dapat somi kerja dekat jepun nak jugak pergi menetap ke sana.. *doakan saya dapat somi kerja dekat jepun.. hiks hiks .. gataaaai*

10.  KOMEN BLOG HIKAYATLEYHA 

Lawa cun. Kemas . Cuma energy save tuuu macam menganggu sikit. Ngeeeeee . Btw, pandai edit blog. KEMAS !  Saya suka ^^

SEKIAN,
KIM CHAA 
#SayaBukanChaChaMaembonghahah

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. "Ya Allah berikanlah kim chaa suami yang bekerja di Jepun..amin!"
    Nanti kalau dah kat jepun jemput dtg German k?
    ^_^!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn .. sofie ddk German ke ? Whoaaahh

      Delete
  2. hahaha thnks jawab soklan! Kabulkanlah segala permintaan Kim Chaa ya Allah aamin =D

    ReplyDelete
  3. Perempuan main dota coooool! hahaha.. walaupun saya sendiri tak main dota..

    ReplyDelete
  4. Hahaaa. Selamat berkenalan. Nak jugak somi kat jepun kihkih ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jugak ^^ .. jom cari sama sama ..kahkakah

      Delete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^