Kenapa Perempuan Suka Shopping

Salam Alaikum

Sebelum masuk ke isi utama, nak tanya cantik tak blog aku ? Ngeee .. dua tiga hari lepas baru rasa rajin nak mengedit sebab rasa kosong sangat blog aku sebelum ni .. ngeh ngeh ngeh



Kembali kepada tajuk kenapa perempuan suka shopping ?


1. Hilangkan Stress 

Perempuan bila dia stress dengan kerja dengan study dengan kawan kawan takpun dengan apa apa je laa selalunya dia akan shopping sebab nak lupakan masalah.

2. Hobi / Minat 

Haha. Yang ni aku. Minat aku shopping. Aku rasa bahagia bila shopping. Tapi bila beli aku rasa menyesal sebab kadang kadang benda tu takpenting pun. Bukannya aku nak guna pun. Ahaaha

3. Iklan 

Haaaa .. yang ni antara sebab utama. Perempuan ni bila tengok iklan dia cepat tergoda. Sekali tengok takpe lagi tapi kalau selalu tengok hmmmn .. Kalau yang jenis rajin follow IG Shop lagi laaah. *sebab tuu aku dah jarang bukak IG*

4. Duit 

Kalau takde duit tak beli jugak mampu tengok je la. Haha 









Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Shopping mcam terapi.. tak beli jalan2 pun jadi kan..hehe

    ReplyDelete
  2. salam, kalau akak iklan nak nak IG tu! tapi ntah bila bila fikir2 tak beli pon hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha .. bila bnyk fikir mmg slalu xjd pun .. :p

      Delete
  3. blog awak nampak ceria, blog akak plak suram , tetiba rasa gatal tangan nak edit seblom tahun baru ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat edit blog smperna tahun baru ^^

      Delete
  4. Replies
    1. Haha .. hakikat .. tp xsemua laa kan :D

      Delete
  5. comey design blog. hehheh.. btw, semua tu mmg penyebab kenapa org pompuan suka soping. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe .. design org malas .. :p kan ? Pmpuan kbnykan mmg mcm tuu

      Delete
  6. Kalau rajin shopping online kire cane pualk tu? Haha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha .. shopping online tuu satu ketagihan .. :p

      Delete
  7. saya suka shopping buku kalau stress1 heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shopping ilmiah .. kategori shopping yg tak membazir .. hehe

      Delete
  8. canttikk ! dan memang akui semua diatas adalah fakta. huhu

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^