Nak tanya Apa

Salam Alaikum :) 




Ada tak apa apa yang korang nak tanya dekat aku ? Kalau ada komen dekat bawah , nanti aku jawab :D

#JomKitaKawan ^^

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. hilang dah idea nak tanya apa tadi. what 2016 in your imagination? tu je. #txkurang100 patah perkataan. haha xde la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha .. xkuranf dr 100pp kaaaauuu .. melampau..:p
      Imagination ? Hmmm tetibe tringat lgu shawn mendes ^^

      Tak tahu laa nak imagine mcm mana .. huahuahua .. cuma berharap yg 2016 tahun yg mengembirakan semua orang .. peace

      Delete
  2. Haa, nak tanya ni... ^^, apa nama sebenar tuan empunya blog ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye alya, haa. Alyaa Anas. Alya tu betulkan, yang anas tu x pasti ;p

      Delete
    2. Denngg .. cuba lagi .. hahaha

      Delete
  3. erm...nak tanya apa ek?
    Kim chaa guna laptop apa skrg? ^_^!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai compaq .. tp sekarang dah nazak ..huarghh .. dan sekarang tgh kumpul duit nak beli laptop baru. Nak sponsor laptop utk saya ke ? Heehehe

      Delete
  4. Replies
    1. Soalan susah ni .. ngeee ... baru hbis study . Dulu study dekat kelantan kos dip. islamic finance ^^ tlg doakan tahun depan dpt sambung degree ^.)

      Delete
  5. Nak tanya. Tinggal kat mana ea? Hihi

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^