The best Blogger part 1

Salam Alaikum :)
Hari ni, aku nak kongsikan 3 blog yang best bagi aku ^^) kalau korang rasa tak best itu bukan masalah aku. Minat kita berbeza :D  



Background, theme untuk blog ni hijau, putih,  pink. Pemilihan colour menarik dan font tulisan pun mudah nak baca. Dan yang paling penting ditulis menggunakan bahasa melayu penuh dan bukannya bahasa budak baru nak up. :p  
Isi blog pun menarik, ada faedah manfaat untuk orang ramai bukan macam blog aku yang asyik merepek. T_T 
Dan penulis jugak pernah menulis beberapa artikel di blog AkuIslam. 



Background, theme untuk blog nii pun colour hijau, pink :D sekali pandang hampir sama dengan blog kat atas tuu ^.^ . Owner blog ni asal dari Kelate. Isi kandungan blog ni pun banyak bagi manfaat & faedah dan tak merepek, merapu macam blog aku. Bahagian paling best untuk blog ni, adalah bahagian review buku dan bila baca review dia, rasa macam nak kena cari buku tuu untuk baca sama. Dan aku rasa, aku kena belajar dengan dia, untuk review buku :D



Blog yang ni, colourful  ^0^ . Owner blog ni muda dari aku dan orang perlis, jiran aku. Hehe .Aku jumpa blog ni, sebab dia ada buat GA dan aku join, jadinya sempatlah godek godek blog dia. Untuk yang tengah cari tutorial mudah & senang untuk lawakan blog, bolehlah terjah blog dia :) 


That's all. Kalau ada blog yang best bagi pendapat korang, jangan lupa bagitahu :) nak puji blog sendiri pun boleh :p nanti aku p melawat . Peace 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. hadza min fadlik rabbi,
    moga bermanfaat, kalau ada salah salah tu tegur la, masih belajar .

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi review. Well, ada hadiah untuk awak juga. ;)

    http://solehahgirlz.blogspot.my/2015/12/terima-kasih-awak.html

    ReplyDelete
  3. semua blog nice dan sweet, tak semak dan sejuk mata memandang including yours ;)
    keep it tht way!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..yang baik kita jadikan input untuk perbaiki diri..salam ukhuwah ye...

    ReplyDelete
  5. boleh kenal blogger lagi....nanti saya terjah...


    terima kasih berkongsi done follow blog kim cha

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^