The best Blogger part 2

Salam Alaikum :)

Hari ni mood nak list, blogger blogger yang ohsem.
Sebelum ni dah pernah listkan the best blogger part 1 dan kali ni aku nak senarai lagi 3 blog yang aku dah jatuh cinta.

1. Anasyg


Sebelum ni, dekat blog lama pun aku dah pernah review blog si anas ni. Kali ni pun aku nak review blog dia, sebab benda yang best mesti kena kongsi ramai ramai . Ahaha .

Header blog lama . Hadiah dari Anasyg


Blog dia simple, header dia tak pernah tak lawa * jealous aku =.=" * . Antara sebab aku suka merayap dekat blog dia ialah aku suka bila dia pop juice . Sebab senang aku nak download lagu omputeh baru . Jenis aku, dengar radio lagu best tapi tak tahu tajuk. Untuk senang kerja aku pergi blog dia cari entry pop juice. Settle ! 

Bahagian paling best dekat blog si Anas ni, bila dia tulis cerpen . Memang best ! Kalau dia tulis buku, memang aku beli punya ^v^ . Ada satu cerpen yang dia tulis, aku menangis. Kohkohkoh.. tapi tak ingat tajuk mana.

2. ZyraRoxx


Secara jujurnya, mula mula aku jumpa blog ni, aku rasa , " blog apakah ni ?  Macam tak syiokk jaa " dan aku hanya sekadar lalu dan blah. Ahaha .. Sampailah satu malam, tiba tiba aku terbayang gambar ikon perempuan rambut biru. Dan aku rasa, aku nak baca blog dia pasal apa sebenarnya.

Dan malam tuu aku baca sampailah phone habis bateri, baru stop baca. Serius cakap ! Blog dia ohsem sangat . Setiap entry dia tulis aku gelak. Dan ada entry, yang mampu membuatkan aku berfikir secara kritis. Bahasa dia sempoi dan apa yang nak disampaikan, aku mampu faham.

Yang penting blog dia banyak gambar :D . Lawa giileeeeeeeeeee dia lukis. Rasa macam nak kerat tangan dia, tukar dengan aku. Kohkohkoh


3. Lee Kun



Blog ni aku jumpa dekat blog ZyraRoxx dan aku pun try laa g skodeng dekat blog ni. Sekali skodeng aku dah jatuh cinta. Dia lukis lawa, macam tangan orang jepun lukis anime ^^ . Nak jugak aku kerat tangan dia niih . Ahaha .

Cuma yang tak bestnya, jarang jarang sekali update entry. TT

Haaaaaa, kalau korang yang nak graduate nak konvo , takde orang nak bagi bunga, korang boleh order dengan Lee-Kun niih . Nak tunang nak kahwin pun boleh jee nak order .


Bouquet of felt flower

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. memang best baca entri blog ni :3

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..kak PC nak pergi ziarah mereka ye..

    ReplyDelete
  3. wah... nak stalk sekarang jugak. hahahha

    ReplyDelete
  4. Salam dah terjah ! best :)
    2st blog , tanggapan akak sama dengan KIMCHAA pada mulanya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaaannn dh ckp best :D hahaha .. mgkin dsbbkan rambut biru tuu kot ..

      Delete
  5. suka blog Zyraroxx.. hehe yang dua lagi tak pernah stalk. jap lagi lah. hehe

    ReplyDelete
  6. *ada panahan halilintar tepat ke dada.* Ouuuccchhh..

    Huhuhu, maap, sy sedang dalam proses transition..dr br sudah grad nak ke alam pekerjaan, tu yg tak terupdate tuh.. Huhuhu.. Thanks for the review anyway..ehehe.. *sorok tangan,takut kena potong..XP*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh, patut laa jrg updates :D .. sorok elok elok tgn tuu :p .. taknak tlg lukis satu ke gmboo ? Hehe

      Delete
  7. Pi menerjah sat. Lmbat sikit jer kan.. :P

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^