Website The Faiz Ibrahim

1:34:00 AM

Salam Alaikum.

Untuk peminat peminat The Faiz Ibrahim nak bagitahu yang sekarang ni, beliau dah ada website sendiri. Makanya mudahlah untuk anda bertanyakan sebarang jenis soalan. 


Channel The Faiz Ibrahim (TFI) di telegram akan diteruskan seperti biasa. Katanya lah .. ^u^


Kalau tak kenal TFI ni siapa, korang boleh laa ke website atau channel di atas ok. Kalau malas cari je laa dekat Twitter, Facebook, Instagram, We Chat atau mana mana je laa media sosial dengan menggunakan kata kunci *ayat bahasa sungguh..kohkoh* TheFaizIbrahim nescaya anda akan jumpa dan kenal siapakah TFI :)

You Might Also Like

12 comments

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^