Website The Faiz Ibrahim

Salam Alaikum.

Untuk peminat peminat The Faiz Ibrahim nak bagitahu yang sekarang ni, beliau dah ada website sendiri. Makanya mudahlah untuk anda bertanyakan sebarang jenis soalan. 


Channel The Faiz Ibrahim (TFI) di telegram akan diteruskan seperti biasa. Katanya lah .. ^u^


Kalau tak kenal TFI ni siapa, korang boleh laa ke website atau channel di atas ok. Kalau malas cari je laa dekat Twitter, Facebook, Instagram, We Chat atau mana mana je laa media sosial dengan menggunakan kata kunci *ayat bahasa sungguh..kohkoh* TheFaizIbrahim nescaya anda akan jumpa dan kenal siapakah TFI :)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^