Gambar Kahwin MatLutfi


Salam Alaikum ^^


UPDATE : GAMBAR KAHWIN MATLUTHFI (MAJLIS RESEPSI)


Umum, semua orang tahu yang Matluthfi (26 Tahun) dah kahwin dengan pasangannya Wan Naquiah Nadia Binti Wan Zainuddin (25 Tahun) berasal dari Ampang.  *mana hang tau nama bini mat ? Adalahhh~~~~~ takpercaya tanya mat*

Matlutfi aku nak ucap selamat pengantin baru. Moga hang jadi suami yang terbaik buat isteri hang. Moga dapat anak comei macam bini hang :D 

* ucapan nii dituju untuk hang mat. Tu pun kalau hang baca blog aku. Muahaha




bini matluthfi


Suka gilaa tengok gambaq niih. Lawaaaa !



Tinggi rupanya Mat. Baju pengantin perempuan simple tapi cun ^^




Kenapa mat yang pegang bunga ? 



Manis dan sopan jaa ^^ 



Untuk peminat Mat Chill laa. Mat bukan jodoh yang terbaik untuk hampa tapi Mat adalah Vlogger terbaik untuk kita semua ^^ . Jodoh hampa tengah tersesat. Sabaq sat noooh >v< 
.
.
* Macam tengah pesan dekat diri sendiri jaaaa ~~~~ kofkofkof 


Note :

Gambar hasil carian di Facebook. Credit kepada pemilik asal.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Selamat Pengantin Baru Mat....semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  2. dah kahwin rupanya. hahaha tak tahu pun pasal ni -.-

    ReplyDelete
  3. sobs sobs alhamdulillah moga kekal sampai ke syurga.. *sambil nangis hujung katil

    ReplyDelete
  4. salam kimchaa , mat nampak matang dalam gambaq ni! hihi Barakallahulakumafikum!

    ReplyDelete
  5. tahniah Mat haha suka sangat tengok wife dia, muka manis, tudung labuh, pakai stokin :) semoga berbahagia selalu

    ReplyDelete
  6. Teringat video dia, mummy tak nak orng kedah, sebut coklat pun x reti. Crkelat2. End up kawin dengan org bukan kedahh juga. Hahahaaa. Lol

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^