Macam Mengarut Tapi Betul


Salam Alaikum ^^

Kenal tak Sham Idrees ? Kalau tak kenal meh nak bagitahu ^^ Sham Idrees ni berasal dari Pakistan dan dia ahli muzik tak silap, tapi aku kenal dia melalui video pendek yang dia selalu buat. 

Video dia , kalau tengok sekali tuuh rasa macam mengarut tapi realitinya aku rasa ramai manusia macam perempuan dalam video tuhh . Dan video dia kelakar. Memang boleh hilang stress.




Jangan pernah panggil perempuan MOTI. Memang cari nahas kalau panggil perempuan moti (gemuk). Ahaha 



Dah nampak, tapi tetap tanya. Stress aku kalau jadi suami . Ahaha 




Macam mana pun tetap salah lelaki. Kofkofkof


Banyak lagi video dia. Kalau nak tengok boleh pergi dekat youtube search je nama Sham Idrees. 


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. tak kenal pula dia ni, thank you sharing :)

    ReplyDelete
  2. Kak penah tgk. Hahahhaah.. Mmg sakit aty tgk cerminan sikap sendiri. Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha .. betul betul .. baru sedar perangai diri sendiri sangat annoying

      Delete
  3. eh, tak kenal pun dia ni tapi vid last dalam keta tu pernah tgk kt fb, page mana ntah post, lupa dah. hihi. tp mmg lawak la. keh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Video tuuh mmg lawak .. kohkoh .. nnt tgok laa video dia dkt utube ^^

      Delete
  4. haha memang kesian betul suami aka sham tu. tak pernah tau pun pasal dia. thanks sebab introduce XD

    ReplyDelete
  5. setiap kali nak tengok, terlupa bawak earphone...ayoyai....loudspeaker semua dah tidur..haish, takleh jadi ni...

    thanks sharing kim chaa!

    ReplyDelete
  6. Hahahhaa. Perempuan ni dia ja betul. Lol. O(≧▽≦)O

    ReplyDelete

  7. perempuan ni ada2 je akalnya...kut mana2 pun, dia jeyg betull..hihi

    ReplyDelete
  8. Kalau perempuan salah pun, lelaki juga yang end up kena minta maaf hahaha

    ReplyDelete
  9. Hahhh dah nama pun perempuann.. mmg mcm tu hahaha

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^