Review Blog VIP Part 1


Salam Alaikum ^^

Sebelum nih, dalam entry Terima Kasih Awak aku ada cakap yang aku akan review diorang nih sebabnya dah masukkan aku dalam bloglist :D 




Pemilik blog ini dikenali sebagai lissa dan berasal dari Labuan. Dilahirkan pada tahun 1995. 

Blog dia kemas. Kalau korang baca blog dia kau akan rasa seolah olah bercakap bahasa borneo dan kau akan bayang seolah olah Stacy tengah bercakap *copy ayat

Header dia cantik, unik dan nampak vintage >v< 
Susun atur blog kemas sebab tu laa tercalon dalam Top 7 Blog Terkemas. 

Untuk lissa keep blogging demgan cara tersendiri. ^^




Pemilik blog ini dikenali sebagai Eimma. Berasal dari kelantan dan seorang guru. 

Blog ni pun kemas dan dapat Top 10 untuk Blog Terkemas. Header dia cantik, cute je walaupun simple ^^

Dalam blog ni banyak tertulis puisi puisi yang indah. Suka skodeng baca puisi dia. :D 

Pesanan untuk Eimma moga menjadi pendidik yang melahirkan generasi yang memenangkan islam ^^


Itu dulu setakat hari ni, yang lain aku akan review di hari yang lain. ^^ 

Jom laa g terjah blog diorang ^_^



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. bhwawawaahahah.....boleh bah kalau kau mau copy ayat...suka2!
    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaah .. dah keluar dah suara sabah bah

      Delete
  2. bolehlah jenguk jenguk blog mereka :)

    ReplyDelete
  3. Pecah kaca, kaca disapu. TK datang lawat blog saya. Kini tiba giliranku. Dah saya join nblog ni. Ada senang lawat lah lagi kat sini:- http://emjay-freedom.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa .. insyaallah nanti sempat sy singgah lagi ^^

      Delete
  4. aww! thankyou review blog Lissa ! tapi betul ka kalau baca blog Lissa dengar suara stacy? hahaha XD

    nanti Lissa review blog Chaa yaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha .. betul bah kalau kau ..

      Review laah kalau ada masa .. kui3

      Delete
  5. Salam , dua dua akak dah follow :) ! best best

    ReplyDelete
  6. Wah my fren tu ima. Hihi. Tumpang glemer kejap.XD. #gurau

    ReplyDelete
  7. wahhh no wonder la blog ni dapat blog top kemas... mmg kemas betol la.... btw, best betol dgr stacy bercakap dengan kita yer :D hahahahah

    ReplyDelete
  8. mekaseh cha. review blog akak :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^