Review Blog VIP PART 2


Salam Alaikum ^^

Untuk yang belum baca Part 1 boleh baca di SINI




Tomo ni baru sertai dunia blog ni pada bulan April 2015.  Berusia 19 tahun dan berasal dari kelantan. Tak silap aku dia nih, minat kucing sebab banyak jugak jumpa gambar kucing dia dekat blog.

Pendapat aku, blog dia simple, putih bersih tapi kemas dan tersusun rapi. 

Header blog dia sangat comel ^^ aku tengok header dia rasa macam nak makan. Font blog ok sebabnya aku yang rabun nih boleh baca tanpa ada sebarang masalah ^^ . Penggunaan bahasa blog pun ok je, takde sebarang masalah. 

Pesanan untuk Tomo : All the best untuk STPM * betulkan ambil STPM ? Ngee* dan teruskan berblogging sampai rasa dah bosan menaip. Hihuuu 






Sebelum ni pun aku dah pernah review blog Kak Liyana dekat SINI tapi disebabkan blog TKK dah berubah wajah aku nak review sekali lagi. ^^

Nama tuan blog ni NurLiyana Zulkifli, berasal dari Terengganu dan berumur 24 Tahun. Blog TKK nih blog kedua beliau. 

Warna tema blog ni pastel. Colour lembut je. Tenang je masuk. Sidebar dia tersusun rapi di sebelah. Header dia simple tapi menawan. ^^

Saiz Font dan penggunaan bahasa memuaskan. Untuk yang rasa lemah, beratnya ujian korang, aku galakkan untuk baca blog dia sebabnya kau akan rasa kau memang layak diuji :) 

Untuk Kak Liyana teruskan menulis untuk sebarkan cahaya kebaikan ^^


Jom laah pergi melawat blog diorang. ^^ Mana tahu sesuai untuk berkawan dengan korang. Kofkofkof.

Entry ini akan bersambung ke Part 3. ^^



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. hehe memang suka tengok header blog Tomo tu, comel :3

    ReplyDelete
  2. tomo yg comel dah dilawat dan difollow....the kehalusan otw nak stalk....

    ReplyDelete
  3. wahhhh! kena review...best best..jap nak pi terjah...belum pernah usha lg rasanyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi lorh kalau tak pernah pergi blog diorang nih :p

      Delete
  4. erk, hahaha, terima kasih sudi review blog saya :3 *malu* heehee

    ReplyDelete
  5. salam , ok yang ni akak terkejut sebab kalau yang baru follow blog akak tak tahu umur akak kecuali hak gigih baca entry lama. btw terima kasih kimchaa dah dua kali dah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha .. memang gigih naau baca entry akak yg lama3 ^^

      Delete
  6. blog Tomo mmg comel & putih suci hehe
    blog kak liyana pun mmg sgt best baca entry2 dia hehe

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^