Review Blog VIP Part 3


Salam Alaikum ^^ 

Untuk yang tak baca lagi Part 1 dan Part 2






Pemilik blog ini ialah Farhana Zukri dan berusia 22 Tahun. Berasal dari kelantan dan pernah menerbitkan sebuah novel dibawah keluaran kaki novel. Boleh baca sinopsis DI SINI . 
*aku tak pernah lagi baca novel nih sebab cover dia anak kucing. Aku takut ! Haha*

Sebenarnya aku tak tahu nak review apa pasal blog nih, sebabnya aku memang puas hati tahap cakerawala dengan blog ni.  

Dari segi susunan kemas. Semua dekat center. Widget penting semua ada. Font mudah nak baca. Colour font sesuai dibaca semua golongan. 

Kalau korang tak tahu nak tengok anime apa, nak baca novel apa, boleh pergi singgah blog dia baca review dulu. ^^


5. Muffin Cokelat Cinta



Pemilik blog ini dinamakan Nurul Anis Shafika. Dilahirkan pada bulan ogos dan berusia 19 Tahun.

Blog dia bertemakan pink hijau putih. Header dia simple gambar tuan rumah blog.*comeei je tuan blog*

Blog anis banyak sertai Giveaway & segmen serta banyak jugak dicatatkan kisah kisah seharian. Hebat jugak anis ni, berdasarkan entry dia start penghujung 2015 , tapi follower dia dah mencapai 200++


Untuk rakan rakan blogger yang ada masa lapang, kuota internet banyak, dijemputlah untuk berjalan jalan ke blog diorang nih. Boleh menambah kenalan lagipun diorang berdua nih mesra alam ^^



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. thank you sangat sangat review blog Hana :)

    ReplyDelete
  2. boleh bw nie. hehhe.. btw, thanks cha review blog akak :)

    ReplyDelete
  3. wow, nak pergi melawat sekejap blog ni :3

    ReplyDelete
  4. Good...hehe...see lokmanamirul.blogspot.com

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^