Hadiah Daripada Blogger (January)



Salam Alaikum ^^ 

Entry niih ditaip untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan blogger yang menyumbangkan hadiah untuk saya ^^ 





27 January 2016  hadiah ni sampai dari Sarawak ^^  . Dapat hadiah ni disebabkan aku follower yang ke-99. Aienie niih macam tahu tahu je, yang aku tengah cari pencil case. Jimat duit takpayah beli pencil case. Hoho

*isi kandungan surat dirahsiakan sebab pertama kali dapat surat cinta .kofkofkof :p

Untuk Aienie :

Terima kasih sebab hadiahkan pencil case yang comel niih. Moga murah rezeki dan dilapangkan segala urusan ^^


2. SOFIE


Hadiah nii diambil pada 28 January 2016. Sepatutnya sampai lagi awal tapi disebabkan masa posmen datang hantar, takde orang dekat rumah, makanya terpaksalah pergi pejabat pos ambik hadiah.

Dapat hadiah ni sebab join GA di blog sofie. Semua peserta yang join dapat hadiah ^^. Aku join GA nii, sebab aku nak buku nota limited edition dan Allhamdulillah aku dapat. :D

Buku nota limited edition ada 3 jenis :

1. Gari
2. Pistol
3. Bom

Dan antara ketiga tiga nii aku paling suka pistol dan aku dapat ^^ Bahagia siiih bila tengok dapat apa yang diidamkan. Heeeeee

Untuk Sofie :

Terima kasih sebab bagi hadiah untuk semua peserta. Moga Allah mudahkan segala urusanmu dan dimurahkan rezeki yang barakah ^^







Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki.
    Semoga ukhwah sesama blogger berpanjangan.

    ReplyDelete
  2. balik kerja terus buka blog kim chaa...you make my day lah kim chaa...suka2 sangat...terima kasih juga sebab sudi terima hadiah kecil tu..amin...semoga kita semua dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  3. jealous tgk notebook dari sofie tu T_T Cool gilaaa

    ReplyDelete
  4. waa tahniah kim chaa..

    p/s : aienienka and sofie, taknak bagi kat kite jugak kerrr? puff~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaha .. eh, bkn dpt jugak ke hadiah dr sofie ? Eh , ke org lain ?

      Delete
  5. Tahniahh... seronokkan macam magic dapat apa yang diinginkan daripada org lain yg tak tahu pun kita nak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah . Memang pun . Rasa macam mana dia tahu apa yg aku nak ? Dia niih nujum ke ? Hehe

      Delete
    2. ada la sikit bau-bau bacang pak belalang. :D

      Delete
    3. Menanti entry ni, and terbuka hari ni~ lambat kan? btw, nice to know yg awak suka.. :D

      Delete
  6. Jelesssnya sofiee nak jugakkk hahah

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..manisnya ukhuwah..

    ReplyDelete
  8. Bak sini buku tu! Hahahahahahhaah

    ReplyDelete
  9. Stylee gilaa ahh buku tu. Seriuss. >3<

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^