Header Baru


Salam Alaikum ^^ 

Dua hari lepas aku ada dapat email dari Beeha dan dia minta nak buat header baru untuk aku secara free . 

Sebelum niih dalam entry Blog Berwajah Baru aku ada bagitahu yang blog aku diedit oleh Beeha. Dan sekarang Beeha hadiahkan header baru pulak !

Terima kasih Beeha. Untuk siapa siapa yang tengah serabut tengok blog sendiri, malas nak edit, tak pandai edit, boleh minta beeha editkan. Senang kerja dengan Beeha. Dia akan buat ikut permintaan kau. ^^




Nih header yang beeha buatkan jugak ! 





Nihh hadiah dari beeha ^^ 




Antara dua header diatas, yang mana lagi cantik ? Ngeeee ~~~~ 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

28 comments:

  1. dua -ii cantik tapi yang paling cantik yang sekarang :D

    *nape following sya dah tukar header ni ? patutkah sya join sekali ? huhuhu . dalam dilema

    ReplyDelete
  2. dua dua lawa :) tapi Hana suka yg first lagi

    ReplyDelete
  3. Beeha rasa bawah lagi comel, yg atas tu mcm buruk pulak Beeha buat. Haahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taklah .. ok je .. itu cuma mainan perasaan .. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Org tolong buatkan. Kalau diri sendiro buat alamatnya =.="

      Delete
  5. aaa..header baru lagi.. lagi comel ni..^^

    ReplyDelete
  6. Yang baru chantekkk. Pinky pinky gitu :)
    Salam kenal jugak dari saya ^^

    ReplyDelete
  7. yang baru tu comey, yang lama nampak elegen.. :D

    ReplyDelete
  8. yang baru tu cantik. combination kaler pun cantik :)

    ReplyDelete
  9. Cantikkkk! Berseri-seri blog KC :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog je berseri. Tuannya kusam . Ngeeee

      Delete
  10. terpikir gak nak tukar header baru...p tak tau lagi nak design camane....dalam dilema juga....huhuhu

    ReplyDelete
  11. Dua dua cantik tapi lagi suka yang atas! Hehe

    ReplyDelete
  12. yg bwh cantik..tp yg skg pun cantik jugakk!

    ReplyDelete
  13. seyes cantik header baru kim chaa..!!

    ReplyDelete
  14. Haa maaf tapi suka yg pink tuu. Comel. Hee

    ReplyDelete
  15. nis dah lama xtukar header baru. :')

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^