Header Doodles dan Header Baru Lagi


Salam Alaikum ^^

Baru dua tiga hari lepas buat entry Header baru dan petang semalam tukar lagi header. Ngeeee 

Tukar header baru disebabkan terpengaruh dengan header baru Leya .

Klik untuk tumbesaran

Dan niih header baru aku ^^ 





Aku tempah dengan Miss Wawa . Senang kerja dengan dia. Kau request dan dia akan ikut apa yang kau request. Kalau tak puas hati boleh suruh dia edit lagi sampailah kau puas hati. Kalau nak tempah doodles saja pun boleh. Takde masalah. 

Dari segi harga aku rasa berpatutanlah dengan perkhidmatan. ^^   

Dan kalau nak tahu header siap dalam masa satu hari je. Ehhh, tak sampai pun satu hari. 12 jam jee . hoho .. 

Kalau nak tempah boleh email Miss Wawa di wfizlah@gmail.com 

Note : 


Lepas niih boleh tukar tukar header ^^ 




Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. hahahaha...amboiii...sakan main tukar 2-3 kali header seminggu oii!

    ReplyDelete
  2. Tak prnh tak lawa header kak kimchaa

    ReplyDelete
  3. cute nyaaaa. haha banyaknya header akak hehe >.<

    ReplyDelete
  4. pergh kim chaa rajinlah tukar2 ni...tetiba mcm rasa berjangkit pulak...comel!

    ReplyDelete
  5. cantikknyaaa headerrrr... doodle pulak tu, jeles om

    ReplyDelete
  6. Wahwah. Makin hari makin meletopp blog nih. Jeless! haha

    ReplyDelete
  7. Cantik. Doodle dia pun kemas. Ohsemm!!

    ReplyDelete
  8. Rajinnya tukar2 header. Cantik,..nampak santai je headernya :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^