Kisah Filipina & Pelakonnya


Peringatan : entry merepek lagi meghaban ! 

Siapa peminat drama, movie Filipino atau Tagalog ? Kita geng ! Muahaaha 

Korang pernah tengok tak cerita filipina tajuk Got To Believe ? Kalau pernah tengok mesti kenal dengan pelakon dia yang super duper cute ! 





Dua pelakon nih nama Daniel Padilla dan Kathryn Bernardo. Aku kenal pasangan nih disebabkan drama Got To Believe. 



Selalunya pelakon filipina kalau selalu berlakon sekali mesti akan bercinta dialam realiti dan bila berlakon mesti dipasangkan sekali. 


Kalau nak tahu update pasal diorang dua niih boleh jengah instagram diorang ^^ 

Dan sekarang aku tengah gilakan James Reid >v< . Handsome ! Muahahaha . 




Pasangan dia Nadine Lustre. Aku terjebak dengan diorang sebab tengok filem Diary Ng Panget ( Diary an Ugly ) . James Reid niih handsome sebab anak kacuk Filipina - Australia.  Kesimpulan, kalau nak anak handsome, cantik, bijak kacuk kacukkan diri anda. Kohkohkoh.



James Reid niih pun penyanyi ! Dia nyanyi lagu Justin Bieber sedap !  


Kalau aku excited dapat jumpa diaa niih. >.< Reality takde security guard sehensem niih . Ngeee 


Nihh trailer film Diary Ng Panget 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Gosh! kak Sally baru tgk Daniel Padilla as Billy Fernandez and Kathryn Bernardo as Jane Dela Cuesta dalam cerita 24/7 in love...cerita tu tahun 2012, tak tau laa Chaa pernah tgk ke tidak...hahahha

    ReplyDelete
  2. hahahhaha..kebetulan habiskan cuti CNY dengan layan filipino ni...habislah dua movie tengok....
    diary ng panget dengan Bakit Hindi Ka Crush Ng Crush Mo.....
    drama habislah cerita dia....

    ReplyDelete
  3. dh jarang gila tgk cerita filipina. dulu2 boleh lah tgk skrg dah jarang dh. haha

    ReplyDelete
  4. Akak.dah jrg lyn movie. Mungkin once tgah boring boleyh bukak kot, sekali bukak movie, mcm2 cte plak kuar. Tak berhenti lak tgok movie. Tu pyh tu. Hihi. Btw, hero dan heroin ganteng hihi

    ReplyDelete
  5. Di mna ya klau mau download film atau drama filipina?? Link dia ada tak??

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^