Wordless 16 : Impian






Dulu kecik kecik selalu curi curi keluar rumah pergi perpustakaan desa (depan rumah je pun) dan mungkin disebabkan tuuh minat nak kumpul buku, baca buku muncul. Dan aku suka bau buku. Wangi ~~ ( taksemua buku ) . Impian aku nak ada library dan terbuka untuk orang ramai yang minat membaca. ^^ 
Alangkah bahagianyaa kalau tercapai ~~~~~ 
* berangan dulu * 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. amin...insya Allah...
    niat tu kerana Allah s.w.t

    ReplyDelete
  2. best kan kalau macam ni...ada library...kak sally nak ada cafe + library :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambil minum coffee sambil baca buku. Bahagianyaaaa ~~

      Delete
  3. waduh kim chaa.....impian ni lah yang kita nak capai pi sampai sekarang masih lom tertunai...maybe someday...insyaAllah...u too kim chaa...moga impian tertunai! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin ... Jom sama sama kejar impian :)

      Delete
  4. sama! tapi Hana teringin nak buka kedai buku :) sambil sambil boleh suggest buku kat pelanggan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti dah bukak kedai buku bagitahu. Nak singgah :D

      Delete
  5. Akkkkk. moga tercapai niat murni akk ye. hehehehe. kalau ada rezeki buka macam tempat sewa buku. ewhehehe. komik ke, macam kat jepun. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah. Memang hajatnya nak buat macam tuuu pun . :D
      Konsep kedai buku santai macam dkt jepun + korea ^^

      Delete
  6. Saya pun mula suka baca buku balik hehe. InshaaAllah one day buka library okay KC! Aminnn

    ReplyDelete
  7. perghhh gila tak best. tambah lagi nak design cantik2 library tu nanti erhhh . kalau sy mmg tak keluar2 kot kalau dah ada library macam ni. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha .. Ok dik. Nanti akak buar library jmput singgah ehh

      Delete
  8. insyaAllah ada rezeki nnti tu :D

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^