Wordless 17 : Susu Kambing






Saya tak suka bau kambing 
Tapi
Saya suka minum susu kambing
Tapi 
Saya suka susu kambing perisa strawberi
Yummy yummy 
Susu kambing enak diminum begitu saja
Siapa suka minum susu kambing
Kita geng ^.~ 




Maklumat tambahan : 


Untuk sesiapa yang berminat untuk menjadi Penulis Jemputan di blog niih, boleh rujuk ruangan Guests Blogger untuk terma dan syarat. ^.~






Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. yeyyy..kak PC pun suka minum susu kambing...cuma baunya tulah yang agak kurang selesa..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah rasa lagi susu kambing. Teringin tp macam tak boleh sebab kurengg dengan susu. Padahal masa kecik ok je. Bila besar ni jadi pelik tak boleh minum susu pulak. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha .. Saya pun tak suka jugak susu, cuma susu niih je yg boleh minum + susu HL , tp susu yg mmg totok susu original xleh minum. Taksedap

      Delete
  3. mmg sedap eh kak? sbb sy selama ni mmg tak suka dgn susu. kalau perisa coklat tu nank lah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap , sbb dia rasa strawberi .. Hehe

      Delete
    2. Sedap , sbb dia rasa strawberi .. Hehe

      Delete
  4. susu kambing is one of my fovorite drink....terbaik!
    perisa strawberi? hurm..xpernah try pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg strawberi sedap . lgpun saya tak,suka yg rasa original. Haha

      Delete
  5. suka minum susu kambing tapi just yang biasa je...yg berperisa ni kureng skit...hehehehe

    ReplyDelete
  6. salam kimchaa, adik akak suka sangat !
    daging kambing susu kambing , kambing hidup je dia tak suka heheh , akak memang tak ngam dengan susu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, saya pun tak suka kambing hidup .. Akak try laa minum susu perisa. Sedap .. Nyum nyum

      Delete
  7. Akak suka minum susu kambing..suka makan daging kambing dan suka anak kambing baru lahir sebab comel..dan suka tengok Shaun The Sheep..tehehee

    ReplyDelete
  8. Susu kambing apa beza rasa dengan susu lembu ehh? Ke lebih kurang? Cam takut nak try sbb saya tak berapa suka kambing hehe

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^