WORDLESS 9 : Gambar Kahwin Matluthfi


Salam Alaikum ^^

Gambar majlis resepsi Matluthfi dengan pasangannya pada 31 January 2016.


















Note : 

1. Cuba teka nama pengapit pengantin yang lelaki ?
2. Muka Mat dah matang . 
3. Gambar kredit kepada owners. 
4. Nak tengok gambar kahwin Mat banyak banyak lagi, boleh bukak Instagram dan search #Naquiahluthfi . Selamat mencari ^^ 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Replies
    1. Hahah .. sabooo je laa ~~
      p/s : kawan kawan mat ramai lagi tak kawen :p

      Delete
  2. salam wah akak terus amek fon nak search # tu ,
    dan akak pon perasan muka mat dah matang !

    ReplyDelete
  3. salam wah akak terus amek fon nak search # tu ,
    dan akak pon perasan muka mat dah matang !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ... kaih p cari gambar kahwin Mat :D
      kan kan kan. Mat dah matang !

      Delete
  4. anda di tag

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/segmen-bloglist-beeha-10.html

    ReplyDelete
  5. gigit jari nangis airmata darah T.T

    ReplyDelete
  6. hehehe mmg ramai yang frust bila mat kawin...

    ReplyDelete
  7. semoga berbahagia Mat :) suka tengok wife dia sejuk je rasa

    ReplyDelete
  8. ramai meroyan mat luthfi nikah. haha
    salam kenal
    membalas kunjungan

    ReplyDelete
  9. Selamat pengantin baru hehe ..
    haha kecewa fans abg Mat Lutfi .. :)
    Semoga bahagia dan teruskan buat video

    ReplyDelete
  10. SImple je pengantin perempuan tapi cantikkk.

    ReplyDelete
  11. Nma pengapit dia sapa? Hahhaa. Pat bgtaw

    ReplyDelete
  12. semoga kedua mempelai menjadi keluarga yang sakinah, mawadah, warohmah, dan seger di beri anak-anak yang soleh dan solehah

    ReplyDelete
  13. dah jadi suami si matlutfi ni..hihihihi..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  14. Wah keren foto pasangan pengantinya serasi, bisa goyang-goyang lagi itu gambarnya

    ReplyDelete
  15. Wuuu. Kurang sorang calon menantuu mama. = ̄ω ̄=

    ReplyDelete
  16. sweetnya tengok gambar kawin dorang..:)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^