3 CROCS SHOES THAT WOMEN WILL LOVE


Salam Alaikum ^^



Bila sebut kasut Crocs mesti semua orang dah kenal. Bagi aku kasut Crocs melambangkan keselesaan dan kepantasan. Kalau korang perasan, doktor doktor di hospital selalu pakai kasut Crocs. Itu buktinya kasut Crocs ni sesuai dipakai dimana sahaja dan memudahkan segala urusan seharian serta mempercepatkan gerak langkah kita kemana sahaja. 

Crocs adalah jenama popular dan dikenali umum yang mengeluarkan kasut untuk lelaki dan wanita. Kasut Crocs berkonsepkan ‘colourful shoes' yang mana bukan sekadar nampak stylo tapi lebih kepada selesa dipakai. Untuk wanita yang tak berminat dengan kasut daripada Crocs brand meh, aku nak bagitahu apa yang speacialnya Crocs dan membuatkan Women Will Love Crocs.

1. Colourful Sandals
Perkara pertama yang terlintas di kepala bila sebut ‘Crocs’ , wanita boleh pakai kasut pada hari kasual dan masih boleh feel trendy as ever bak kata omputih. Semakin simple kasut kau, semakin trendy kau rasa. Gittuuuuu ~~ 

Bila nak nampak trendy mestilah kena pandai mix matchkan gaya. Contohnya mix match dengan jeans , casual dress takpun dengan jumpsuits dan kau masih nampak muda remaja lagi bergaya. ^^ pilih mana mana colour Crocs sandal yang sesuai dengan taste kau dan kau bebas bergerak dengan hati yang bahagia ^.~





2. Cute flats
Untuk yang selalu pakai heels apa kata kalau hujung minggu rehatkan kaki dari pakai wedges, high heels dan cuba try cute ballerina flats dari Crocs. Kasut flat ni, sangat sesuai dipakai dengan dress, skirt ataupun boleh je pakai dengan jeans longgar. Baru nampak kecomelan dan kemudaan disitu. Walaupun pakai sandal tapi still masih boleh nampak trendy dengan sandal dari Crocs dan yang pasti kau akan rasa semakin yakin. Bak kata member aku ‘fashion is all about confident'.





3. Trendy boots
Untuk wanita yang mana inginkan glamorous touch untuk korang punya wardrobe, trendy boots dari Crocs sangat sesuai untuk korang dan yang pastinya akan buat korang jatuh cinta dengan koleksi boots dari Crocs. Sekali sekala try laa tukar dari boot biasa kepada Crocs boot. Sebab apa ? Of course sebab crocs lagi selesa dari segala jenis boot yang ada dipasaran  








NOTA :

Entry ini diterbitkan dengan kerjasama Zalora Malaysia







Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. salam..
    yaya singh sni smbil folw.. =)

    ReplyDelete
  2. salam , akak pon suka pakai crocs ni, feel free je kaki ni ..

    ReplyDelete
  3. Jie suka yang cute flat tu. mmg cutee ! :D

    ReplyDelete
  4. Betul tu KC. Even dalam operation theatre pun surgeons nurses apa semua memang pakai crocs haha

    ReplyDelete
  5. Wahhhh.. daebakk kimchaa. Heee. :)

    ReplyDelete
  6. Exactly... flat shoes je best. hehe

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^