Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA



Salam Alaikum ^^ 





Walaupun internetku telah kehabisan kuota, kutetap gagahkan jariku untuk menaip entry ini meskipun mengambil masa yang agak panjanngggggg ~~~~

Special untuk Kak Aisya yang sentiasa senyum seindah arnab, saya join GA niih disebabkan saya telah jatuh cinta dengan blog kak Aisya. ^.~ 


Nak menang GA nih sebab saya suka minion bila dia sebut bananaaaaa~~~~~ dan saya suka buku travelog disebabkan diri ini belum mampu untuk menjelah dan hanya punya mimpi berjalan didalam travelog orang lain. 


Pesanan untuk Kak Aisya dan suami semoga selamat pulang ke Malaysia dan nikmati segala keindahan di Malaysia meskipun tak seindah German. Moga segalanya berjalan lancar dan Kak Aisya, suami dan teman teman berjaya dengan result yang gempak serta dapat menyumbang bakti buat ummah dengan ilmu yang kak Aisya dapat sepanjang perantauan di negara bermata biru :)





Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. salam , semoag berjaya juga kimchaa.. banananaaaaa. hhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgh byg kak yana dlm costum minion sambil sbut banana, comelnyaa .. Heehe

      Delete
  2. Gudluck.Kim chaaa. ! Semoga ada tuah nnty. :)

    ReplyDelete
  3. Joint juga..
    singgah sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  4. Selamat berjaya Kimchaaa. Semoga kemenangan milik anda. Hihi !

    ReplyDelete
  5. Ade singgah...:)

    http://catatanadearif.blogspot.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  6. ingat nak join jugak.. inshaaAllah lepas ni..hihihi.. good luck btw.. :D

    ReplyDelete
  7. SINGGAH SINI DR GA YG SAMA
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^