Pageview April 2016



Salam Alaikum ^^ 


Aku start berblog pada penghujung bulan November 2015, lebih kurang 5 bulan sudah aku berblog.

Sejarah bila 25 April 2016 Pageview aku tinggi sehingga mencapai angka 849 view. Mula mula tengok aku dah terkejut sebab selalunya pageview aku sehari paling tinggi 200+. 




Antara sebab utama PV aku meningkat disebabkan entry Review Buku : Laki Aku Negro Kau Peduli Apa ? yang telah dikongsikan di facebook. 

Terima kasih untuk semua yang sudi singgah melawat blog ini dan berkongsi entry yang dirasa bermanfaat :) #sisterharu

Alang alang aku nak listkan 5 entry yang paling hot di blog ini pada bulan april. Yang mana belum baca jemputlah baca. Jika bermanfaat boleh share dengan yang lain ^^ 

  1. Review Buku : Laki Aku Negro Kau Peduli Apa ?
  2. Channel Telegram Yang Patut Anda Join
  3. Safiey Ilias Mak Nyah Terpilih
  4. Review Buku : Pelukis Jalanan Teme Abdullah
  5. Wordless 9 : Gambar Kahwin MatLuthfi









Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. pergh! sampai lapan ratus view tu! hebat r kim chaa! kipidap yo! all the best!

    ReplyDelete
  2. banyaknya pageview kak :') congrats. haha ingatkan akak dah lama blogging rupanya baru tahun lepas.

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^