Wordless 19 : Pernah Tak ?



Salam Alaikum ^^ 





Pernah tak ? 
Tengah usha orang, tetiba orang tuu toleh pandang kita ? 
Terus buat muka blur. Hakikat dalam hati,
 alamak kantoi ke tengah usha dia. Macam mana nih, macam mana nihh ? 
Hahaha 
Rasanya aku tak pernah kott ~~ 
Tapi
Rasa macam pernah 
Hahaha





Note : 

1. Ada ke tentera cute macam Yoo Si Jin ? Rasa macam takde dan tak pernah wujud je. Haha. 
#DemamDTOS











Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ofc la ada, cuma diorang takda pegi tunjuk muka dlm tv je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada ehhh ? Haha, mcm tipis je nak jumpa ^v^

      Delete
  2. pernah ! ohh tidak , malu gila tak tau nak cover mcm mna lagi , tpi slalunya buat muka tegang ahh ~~ hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak naaau selalu usha anak orang . :p

      Delete
  3. Assalamualaikum. Pernah je. Tpi buat muka selamba je sbb dye tu classmate dan juga crush. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka selamba tapi dalam hati mesti dup dap dup dap kaaaan ~~~~

      Delete
  4. bukan pernah tapi selalu gilaaaa hahahahaha terpaksa lah buat muka tak tau malu. kdg2 kantoi kdg2 tidak hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha .. Aippp, tak baik ooohhh selalu usha anak org. Kehkehkeh

      Delete
  5. Eh eh eh. Geng #demamdots jgk kat sini. Hehe :-P

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^