Bila Member Jumpa Blog Terus Private



Salam Alaikum ^^


Gambar sekadar hiasan :) 


Tadi (baca:kelmarin) aku privatekan blog aku atas sebab member aku jumpa blog aku dan ramai pulak yang minta link blog aku. Fuuuuhhhhh ..

Bukan tak nak bagi kawan kawan yang aku kenal baca blog cuma rasa macam ntaaah, tak selesa sebab banyak merepek je blog aku. =.="  Dan aku maluuuuuuuu yang amat dan aku tak tau nak describe macam mana. 

Tapi akhirnya aku publickan balik sebab , ntaah aku pun tak tahu sebab apa aku publickan. Mungkin sebab dunia aku buat masa kini adalah blog, makanya rasa macam tak best pulak bila tulis takde orang baca. Kohkohkoh *bajet macam sekarang ramai orang baca blog ngko* 

Untuk kawan kawan yang terjumpa blog aku, atau yang dapat link dari aku *setelah dipujuk rayu, maka aku relakan* atau daripada siapa siapa je lah : tahniah sebab sep mu berjaya jumpa blog aku hop ngarut. Haha . Dah jumpa tuu, diam diam je laa. Buat buat macam tak kenal aku. Muahahaha. 

Sekian,
Entry ini diterbitkan khas untuk warga Kewangan Islam terutama sekali kepada Afifah sahabat adik adikku yang berjaya stalk kawan awak yang femes seantero dunia nihhh. Wkwkwkwk













Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. btol tu, bila kawan jumpa blog tak tahu la nak kata rasa mcm na ntah >.<

    ReplyDelete
  2. Samaaa!!! Segan sangat kalau ada kawan hok kenal jumpa blog. Hahaha
    Klau dorang tanya, mesti cakap cariklah sendiri~~ :P

    ReplyDelete
  3. Tak selesakan bila member2 tahu.. malu ada.. alaa macam2 lah..hehe

    ReplyDelete
  4. sometimes terfkir jugak macam ni. tapi kalau kwn2 sy minta link blog no way sy nak bagi hahaha buat malu je T_T

    ReplyDelete
  5. ada yang sanggup baca semua entry huhu stalk habis-habisan dah pulak semua cerita mengarut,malu huhu

    ReplyDelete
  6. Hahaa dulu pemaluuuu lah gakk. Sekarang pandai pandai lahh.. hahhaa tapi tak mampu lagi nak publish kat laman sosial nak promot sendiri sebab masih malu.. hahahaah

    ReplyDelete
  7. Me too. Bloging sorok2. Haha

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^