Wordless 25 : Interview

11:42:00 AM



Salam Alaikum ^^




Minggu lepas dapat tarikh untuk interview kemasukan ke UKM. 


Mohon doakan :) 

Kalau ada rezeki, sambung belajar. 
Kalau takde rezeki sambung belajar, kita kawen. Hahahahaha



Note : 

Selalu interview sambung belajar diorang tanya soalan apa ?






You Might Also Like

10 comments

  1. tahniah kim chaa!! all the best for u ya!

    interview smbung belajar? xpernah lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Good luck! Tapi sorry taktau apa soalan biasa ditanya sebab tak pernah di interbiu. Moga lancar tutur kata. :)

    Tips: Hadiahkan alFatihah kepada interviewer sebelum mula. Tips dari lecturer. ;)

    ReplyDelete
  3. Good luck and may Allah ease everything for u :)
    #fighting

    ReplyDelete
  4. Jom sertai giveaway kami. Ada hadiah menarik untuk dimenangi. http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah! , may Allah ease ;)
    akak tak ada experience pulak!

    ReplyDelete
  6. eh yeke nak kahwin kak? hahahaha lol. all the best! sorry,tak tau pulak soalan apa yg selalu ditanya sbb, well tak pernah di interview hahahaha

    ReplyDelete
  7. ahahahaha samelah kita dapat interview dri ukm... nervous jugaklah bila dia tanya soalan yang buat kita susah nak jawab xD

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^