DAH JUMPA PEMENANG GIVEAWAY BUKU PRE LOVED JUN 2016

4:18:00 PM



Salam Alaikum ^^ 

Entry niih nak bagitahu yang aku dah jumpa pemilik baru bagi buku buku aku :) 

Sebelum tuuh nak bagitahu dekat pemenang, tolong jaga buku tuuh baik baik ye. Fuhhh, sayang ohhh nak bagi buku kesayangan dekat orang lain. Macam nak batalkan je GA nihh. Hahaaha 

Semua buku yang aku bagi niih, buku kesayangan aku. Ustaz pernah cakap, pahala besar kalau bagi barang yang kita sayang dekat orang lain. Makanya, aku sebagai anak murid yang taat, cuba ikuti apa yang ustaz katakan. 

Pemenang malam niih akan diumumkan. Itupun, kalau sempat + rajin, aku umumkan. Sekarang perut tengah berbunyi kelaparan. Tak syioook nak umumkan pemenang. Ngeee 



You Might Also Like

9 comments

  1. baiklah..kite akan jaga bebaik.
    *eh. perasan pulak.*
    ;p

    tak sabar...wiwiwiwi~
    tahnian in advance siapa yg menang tu.
    terima kasih juga pada KC sebab anjurkan GA yang best ni.
    semoga diperbanyakkan rezeki KC. ;)

    ReplyDelete
  2. tak shabar dowh! debaran makin menggila pulak rasa....all the best semua!

    ReplyDelete
  3. Salam Kimcha! Nanti boleh beri address pada SS? Email di scdhasein.photo@yahoo.com ASAP eh... Thanks...

    ReplyDelete
  4. salam , akak salute kat awak kimchaa!, sebabnya bagi buku kesayangan , sebab mujahadah kena kuat tu heheh

    ReplyDelete
  5. Sebaik mana sy jaga diri sendiri...

    ReplyDelete
  6. Wahhh. Bestlah kimcha ni.. terbaik!!

    ReplyDelete
  7. Mesti seronok tuan2 baru buku2 tu :)

    ReplyDelete
  8. bertuah orang yang dapat tu...

    ReplyDelete
  9. nervous! harap2 la dapat sbb dh jatuh cinta ngan buku tu.

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^