Entry Popular Mei 2016 + Membebel Ntahpaper


Salam Alaikum ^^ 

Entry niih nak kongsikan 9 entry paling hot KimChaa di bulan Mei 2016. 

  1. Channel Telegram Yang Patut Anda Join
  2. Review Buku : Laki Aku Negro Kau Peduli Apa ?
  3. Review Buku : Pelukis Jalanan Teme Abdullah
  4. Psycho
  5. Wordless 9 : Gambar Kahwin Mat Luthfi
  6. Bebel - Wishlist Buku
  7. Nak Entry Blog Post Dapat Perhatian
  8. Kak Zah Cookies Biskut Raya Sedap Di Kelantan
  9. Bloglist Ramadhan Hasrul Hassan


Yang tak baca lagi, jemput baca :) 

Untuk yang singgah sini cari pasal pengapit Matluthfi haritu, yang jadi pengapit dia AG Coco (kumpulan HUJAN, geng Noh Hujan suami Mizz Nina)

Keyword yang paling femes dalam blog niih sampai ke hari ini adalah pasal isteri Matluthfi, kehidupan Mat Luthfi selepas kahwin. Aku nak tanya laa sikit, korang masih tak dapat teriam hakikat lagi ke, Mat Luthfi jumpa isteri yang baik dari korang ? Kohkohkoh  ... Cool laa, aku pun peminat dia jugak, tapi cool je boleh terima wife dia *selepas puas aku meroyan.. Ngerr* sebab aku tahu wife dia tuuuh super hebat berganda dari aku ^^ 

Sekarang aku minat Teme pulak. Lepas nihh Teme kahwin, minat orang lain pulak. Siyeeee katku 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. banyak gak entri kim chaa ya.. ok nanti ekin baca.. :)

    ReplyDelete
  2. nk pergi melawatlah entri tu lps ni

    ReplyDelete
  3. salam oooo minat teme eh ! sama lah kita :)

    ReplyDelete
  4. terus ke blog teme...tahniah kim chaa..teruskan usaha dalam berblog :)
    hal matluthfi tu dah lama move on...huhuhuuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tak blog teme ? Heehe ..
      Terima kasih sofie. :)
      Kita dah move on tp masih ramai xmove on .. Hoho

      Delete
  5. hahah sume mencari2 pasal mat luthfi ehh, comel je istri dy tgk kt gmbr :)

    ReplyDelete
  6. matllutfi tu dah kawin? tahniah..minat jgk tp x lah sampai nak meroyan kih kih kih

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^