Korang Nak Hadiah Apa ? Cepat bagitahu


Salam Alaikum ^^ 

Sebelum sebelum niih kan, aku ada cakap, aku nak pilih top komentar, pengomen tegar atau apa apa je lah yang korang panggil. Dan tadi selesai kira pengomen tegar di blog aku secara manual. 

Fuuh. Ramai jugak yang singgah komen di blog jalanan niih. Terima kasih untuk yang pernah singgah dan tinggalkan komen walaupun sekali. Komen anda adalah makanan ruji bagi blogger. *copy ayat blogger lain :D* 

Aku dah pilih 10 orang blogger untuk pengomen tegar dan aku pilih 5 orang untuk pengomen pilihan hati aku. ^.~ 

Masalahnya sekarang, aku tak tahu nak bagi hadiah apa untuk 15 orang niiih. Jadinya, nak tanya, kalau korang jadi salah seorang yang bertuah dari 15 orang niih korang nak hadiah apa ? >v< 

Mana tahu, yang bagi cadangan tuuh pun, nanti dapat hadiah ^.~ * ini kalau bajet lebih laah * 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. hahha. cadangan sy je ni kak.

    1. vietnam mask
    2. tudung crepe

    hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik jugak ! Bakal dipertimbangkan :D makasih bg idea ^^

      Delete
  2. Replies
    1. Rajin rajin laah singgah sini .. Huhu

      Delete
  3. wah untung jadi pengomen tegar disini....hadiah apa pun takpa hehe macam blogger tegar kat blog ni plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemput jemputlah jd pengomen tegar kat sini. Hehe

      Delete
  4. Ala baru ada masa nak mengomen ni. Hii. Nak raya ni kan, bagi brooch pun okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg ingt nk bg brooch tp cari tak jumpa jumpa. Hehe

      Delete
  5. Nak novel.. Makanan harian yang ohsem..

    ReplyDelete
  6. sah la nama x masuk dlm list jadinya x jadilah nk request hadiah ;p

    ReplyDelete
  7. tapikan kalau lah nama masuk dlm list pun..sis JM doakan kim chaa sentiasa sihat cepat bertemu jodoh..aminnntu je request from me

    ReplyDelete
  8. Nak hadiah buku haha :D
    sebab buku kita boleh simpan hingga 7 keturunan haha
    Apa puntahniah tuk 15 org yg dah dipilih :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^