PEMENANG GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016


Salam Alaikum ^^ 


Seperti yang dijanjikan, malam niih aku nak umukan pemenang bagi Giveaway Buku {pre-loved} Jun 2016 .

Pemilihan pemenang berdasarkan dua cara : 

  1. Melalui random.org 
  2. Dan berdasarkan "kenapa aku nak sangat buku niih ... " (bagi buku Opah Gangnam Style dan Laki Aku Negro, Kau Peduli Apa ?)
Terlebih dahulu, nak ucapkan jutaan terima kasih kepada 50 peserta yang telah memeriahkan Giveaway ini. Target aku sebenarnya, 20 orang je. Hehe . Yang tak menang, jangan sedih ok. Next time kita buat lagi :) mungkin bagi buku baru pulak (jika rezeki lebih insyaAllah). ^^  

Buku bukuku ini, bakal menjadi milik : 

  • Whatever You Say I Am - Anwar Hadi 


  • Dspynea Kehidupan - Hadi Saharudin

  • Kembara Afghanistan - Siti Noridah Ab. Rahaman


  • ESC - Budak Tomato bakal dimiliki oleh peserta No 41 ( lupa nak screenshoot ..ngeee)
Bagi buku Opah Gangnam Style bakal dimiliki oleh peserta No. 2 

Dan bagi buku Laki Aku Negro Kau Peduli Apa bakal dimiliki oleh peserta No. 9

SENARAI PESERTA (check no dekat sini yeee ^.~)

Untuk kesemua peserta diatas, tahniah :). Mohon pihak anda untuk email details 

Nama
Alamat
No.phone

Ke email aniesa94ahmad@gmail.com

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comments:

  1. Alaa tak dapat.. hehe tak apalah walaupun saya nak sgt buku pgembaraan tu tp bukan rezeki nampaknya :)

    ReplyDelete
  2. salam ,tahniah. kita tak menang , maybe sebab kita dh jumpa buku tu, cuma nak kena pi beli je.

    ReplyDelete
  3. pun tak dapat juga ! hahahaaa...
    suka seni pelik2 ? buat DIY ? nak belajar buat sabun ??? perghhhh
    OK jom datang sini www.vetovirago.com

    ReplyDelete
  4. Tak ada rezeki laa.. tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  5. Tak sangka terpilih...tq dpt gak sy nk bca buku tu...no 38.

    ReplyDelete
  6. tak sangkanya!!! wah!!!gembiranya dalam hati dapat buku baru...
    tahniah jugak utk semua yang menang! :D

    ReplyDelete
  7. tak ada rezeki :') haha tahniah bagi yg dpt novel opah gangnam style tu. tsk tsk

    ReplyDelete
  8. Tahniah kpd para pemenang :) takda rezeki lahr kli nie huhu

    ReplyDelete

  9. Alhamdulillah, terselit juga no 2. Nisha sudah tuntut ^^ Terima kasih kepada KC yang menganjurkan giveaway ini ^^ Tahniah buat semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  10. sedih wooo... takpe2. pecah kaca pecah gelas, ada giveaway jemputlah saya.
    ahaks.

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada semua pemenang :)....teruskan minat mmbaca dn prasaan cintakn ilmu.^^

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah... Terima kasih penganjur... Saya dah hantar details...

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada yg menang hehehe bestnya dapat buku huhu :)

    ReplyDelete
  14. tak ada rezeki.. tahniah pada pemenang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti boleh join lagiii. Ye dak kimcha?

      Delete
  15. Tahniah buat pemenang..

    Blogwalking sini, jom belajar tutorial ni

    Cara Untuk Rendahkan Bounce Rate Blog article...

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat semua pemenang!!😀

    ReplyDelete
  17. Wahhhh! Tahniah buat pemenang... Tiada yang pengalah... he he he...

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada semua pemenang... hehe. bukan rezeki saya nak menang buku.. :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada semua pemilik buku yang baru :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah menang jugak...ingatkan xdapat dah..tup2 terselit peserta no 41...wawa dah email detail....tq

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada pemenang! :D Memang lucky!

    ReplyDelete
  22. tahniah terlupa nak publish entri ni hahhahahah dah ada pemenang

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^