Seminggu Menghilang



Salam Alaikum ^^ 




Seminggu blog niih tak berupdate disebabkan minggu lepas baru balik dari KL, hantar barang yang dah lama orang order, pergi Kelantan dan balik Terengganu. Fuhhh .. Tak sempat nak berupdate blog jalanan niih. 

Alang alang terupdate blog sebelum Ramadhan, jadinya aku nak ucapkan Salam Ramadhan untuk semua :) 






Note : 

Dalam perjalanan balik Kedah ^^ 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. salam mai ganu ye!
    kak pulak balik pahang hari ni baru balik ganu semula :)
    oh ya selamat berpuasa tau

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sama jugak utk tomo ^^ puasa penuh tau :p

      Delete
  3. Selamat menjalankan ibadah ramadan, KC.

    ReplyDelete
  4. samalah kita kim chaa..baru nak update..padahal tak kemana pun mcm kim chaa..hahahahhaha...salam ramadhan jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan .. Kan .. Kan .. Mood tuuh tak berapa nak sampai utk menaip .. Hoho

      Delete
    2. Kan .. Kan .. Kan .. Mood tuuh tak berapa nak sampai utk menaip .. Hoho

      Delete
  5. Salam ramadhan awak :) Semoga ramadhan tahun ni lebih baik daripada tahun sebelumnya :)

    ReplyDelete
  6. sibuk betul tu..yg tak sibuk ni pun blog dh lama x berupdate huhuhu..sama ramadhan kim chaa n selamat berpuasa

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan kak kimchaa :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^