DAEHAN MINGUK GIVEAWAY BY SITI YANG MENAIP


Salam Alaikum ^^ 


Giveaway paling mudah abad ini :D jom join sesama dekat sini

Sebab utama aku join giveaway niih adalah disebabkan aku rindu nak tengok gelagat Daehan, Minguk, Manse dalam The Return of Superman . Hehe .. 

Aku nak tag Tomo :)


Note : 
Hampir sebulan menghilang dalam dunia blog. Hihuuu . Bakal kembali tak lama lagi. Heee ~~ bajet ada orang rindu nak baca blog niih . =.=" 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. all the best.. thank you sudi join..

    semak penyertaan --> http://sitiyangmenaip.blogspot.my/2016/07/daehan-minguk-giveaway-by-siti-yang.html

    ReplyDelete
  2. salam , kimchaa.. semoga berjaya , akak dah slow slow nak mula balik dah slow slow bw , cuma nak update tu nantii dulu lah jejjee

    ReplyDelete
  3. datang beraya jugak kat sini ni .. hehehe



    Taqabballahu minna wa minkum.

    maafkan salah silap akak sepanjang berkenalan disini.

    Selamat hari raya Kimchaa :)

    ReplyDelete
  4. good luck jugak kak kimchaa :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/daehan-minguk-giveaway-by-siti-yang.html

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^