DECO GIVEAWAY - ANNEKAYRA.COM


Salam Alaikum ^^



Berminat nak join giveaway niih disebabkan syarat yang ditetapkan mudah dan senang bagi aku. Al-maklumlah aku online, taip entry pakai phone. Huhu.

Disebabkan nak menang hadiah kena bagitahu kenapa nak menang. Makanya aku nak bagitahu, aku nak menang hadiah niih sebab : 
  1. Aku suka dengan colour pink dan aku tak pernah beli barang untuk deco bilik sebab tak kreatif dan tak pandai nak pilih barang. 
  2. Quote tu menarik. Bagi semangat ^^
  3. Dah lama tak dapat hadiah . T___T 
  4. sebab aku susah nak join giveaway yang dianjurkan oleh para blogger yang lain disebabkan masalah aku online pakai phone. Maka aku nak menang GA niih sebab aku sanggup taip entry niih walaupun tak pasti aku menang ke tak. 


Untuk yang nak join giveaway niih boleh join sesama. Jom laaah mana tahu menang ;)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. serasa mcm nak join....
    all the best kim chaa! :)

    ReplyDelete
  2. I love the color pink too hehe. Good luck XD

    ReplyDelete
  3. salam kimchaa ! semoga ada rezeki awak menang , sengih sengih akak baca sebab awak nak menang!

    ReplyDelete
  4. Good luck KimChaa. Moga ada rezeki menang GA nii. Hihi

    ReplyDelete
  5. moga ada rezeki, good luck kim chaa ^^

    ReplyDelete
  6. Thanks join dear!

    boleh email saya details alamat utk voucher :)
    helloannekayra@gmail.com

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^