NOTEBOOK GIVEAWAY BY EECA SHYAA


Salam Alaikum ^^ 



Terima kasih sofie dan ainie.nka tag untuk GA niih. :) 

Nak join dari haritu lagi, tapi ada masalah tak boleh nak tekan button follow blog penganjur . Dan haro niih dah boleh, maka aku join ^^ 

Rakan blogger yang paling ohsem saya nak tag ialah Tashira Kak Yana TKK RARA

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Bole tak tlong ajar cmne nk tag org?

    ReplyDelete
  2. hadiah notebook yg laptop tu ke..? hahahaha
    all the best...

    ReplyDelete
  3. Salam.... Cikla dtg dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  4. datang dr GA same...dh folo dh..

    Mak pesan tadi suruh terjah kat sini  Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

    ReplyDelete
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^