Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Salam Alaikum ^^ 



Memandangkan syarat yang dikemukakan takdelah susah mana, makanya aku merajinkan diri untuk join Giveaway yang dianjurkan Sally Samsaiman lagipun sebab hadiahnya beauty box. Perempuan dengan beauty mana boleh dipisahkan. 


Produk yang aku suka Tony Moly. Produk korea. Sebelum niih aku pernah try Tony Moly punya moisture rasanya, dan sangat best ! Wangi. Kalau boleh menang Giveaway Beauty Box niih, nak sangat produk Tony Moly . Takdapat Tony Moly dapat yang lain pun boleh jugak. Janji hadiah, orang bagi free .. hehe 

Dan sebenarnya, aku mana pernah make up. Setakat pakai toner, moisture, serum, dan adik beradik skincare yang lain . Kalau lipstick dan segala sanak saudaranya, tak pernah lagi pakai. Malu nak makeup. Hahaa .. tak confident ! 


Yang mana nak menang beauty box, join laah GA niih . Sempat lagi. 26 September 2016 akhir. Moga ada rezeki. 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Gut luckkkk!! singgah dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  2. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Good luck ye

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^