Blogger's Family


Salam Alaikum ^^ 


Gambar selalu takde kaitan dengan entry .. haha 


Saja, memalam niih nak kongsi link blogger blogger malaysia yang super ohsem. Rasanya awal tahun niih atau penghujung tahun lepas aku 'dilamar' untuk dimasukkan ke dalam group WhatsApp Blogger's Family. Aku pun tak tahu, mana Nabila dapat no phone aku. Haha 

Best, bila dalam group niih. Banyak benda yang aku belajar tentang blog. Kekadang best tengok diorang bercerita. Masing masing cerita macam pernah bersua muka. Hakikatnya, tak pernah pun cuba kecuali kak Farrah dengan kak Huda. Diorang je pernah jumpa secara bersemuka selepas join Blogger's Family. 

💓Senarai Link Blog Blogger's Family💓

TERKINI:-

nurnbla: 

Yaya:

Syaza: 

Ecah: 

Beeha: 

Karimah:

Aienienka:

Alya:

Leya yeolly:

Nad:

Maisarah:

Rrai:

Yanieee:

Anis:

Raizah:

Farrah:

Sayidah:

Sha:

Kimchaa:

Huda

Anis 

Umie Yana

Igs

Azira

Lea Azleeya

Reenri

Amy

Dieyla

Selamat berblogwalking dan skodeng blog.😂😂 Diorang semua , hebat hebat dalam berblogging. Ada yang dah capai 2 juta pageview, ada yang pandai edit blog dan ambil tempahan untuk edit blog. Dan kalau korang nak cari tutor untuk subjek subjek tertentu korang pergi ke blog sayidah atau lebih femes dipanggil kak chik. Dan nak beli shaklee, boleh laah order dengan Dieyla ^^ 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Betul tu. Sembang macam pernah jumpa jee. Padahal tak pernah pun. Hahahaa. Harap2 satu hari nnti dpt jumpa semua ahli blogger's family ni!

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnya ada group blogger mcm ni. busyra ada kenal dri senarai blogger diatas. slalu jugak ke blog diorang.

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaa! Mesti banyak story and info!

    ReplyDelete
  4. satu blog je yg familiar..hahahaha..yg lain belum pernah tgk lagi...elok la dapat belajar ilmu...bukan senang nak kongsi ilmu tau kalau yg jenis kedekut :)

    ReplyDelete
  5. kimm chaa dapat button badge dari budak tomatooooo ahhhh jelesss nyaaaa hehehe

    ReplyDelete
  6. Yey saya ada.. ahakz.. tq tq tq...

    ReplyDelete
  7. kim chaa, lupa nak bagi tahu yang raizah dah tukar link blog :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^