Penat Malas Tapi Rindu


Salam Alaikum ... 



Sebenarnyaaa aku penat berorientasi selama seminggu tak habis lagi, perasaan nak update blog tetap ada tapi masalahnya, aku rindu gila nak menaip dekat blog. Hoho 

Untuk yang tak tahu lagi, sekarang aku dah sambung degree :) di Universiti Malaya dalam kos Sarjana Muda Syariah (Syariah & Ekonomi). InsyaAllah 3.5 Tahun. Doakan aku tabah. Budak budak kelas aku, semuanya datang dari sekolah bijak bijak. Dengar nama sekolah diorang, ketar tangan ketar lutut aku T__T 

Lain lain cerita, dalam entry yang lain lah aku cerita. Penat, baru lepas keluar cari barang dan tak makan lagi. Huarrfrggghhhhh 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. its okay kak. just do ur best hehe :) good luck & fighting!

    ReplyDelete
  2. Semoga tabah melalui zaman belajar.. U can do it.. Chayook.. Chayook..

    ReplyDelete
  3. jgn ketar yg penting kim chaa buat betul2 time degree

    ReplyDelete
  4. Insyallah semua boleh dilakukan dengan baik. Tak kisah datang dari sekolah mana. Yang penting semangat untuk belajar itu ada. Good luck tau! Masa studi best! Gunakan sebaiknya 😍

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah :) Syukurlah.. tahniah.. Good luck !
    Take care of yourself ..

    ReplyDelete
  6. gud luck for degree study ya kimchaa....

    psssttt... Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #25

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  7. tahniah Carta Pengkomen Tegar Ogos 2016

    ReplyDelete
  8. tahniah kim chaa! lagi sekali! hehehhe
    samalah kita pun 3.5 tahun...memang busy nak update hari2...sebab tu time cuti, laju je buat post, pastu setkan tarikh...memula cam tak seronok kena buat camtu, tp sayang kalau nak tinggalkan blog dalam tempoh yang lama...

    all the best for ur degrre life kim chaa!!
    :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^