BAJU BARU UNTUK BLOG


SALAM ALAIKUM ^^






Akhirnya, aku berjaya tukar template blog aku. Walaupun takdelah cantik mana tapi aku tetap berbangga dan bahagia sebab aku berjaya buat sendiri. poyoss

sebenarnya aku tukar template blog sebab nak naikkan semangat untuk diri rajin berblog sikit. Sejak sejak sambung belajar, aku rasa aku makin abaikan blog. Jadinya untuk kembalikan mood berblogging, aku tukar baju baru untuk blog. Header tak tukar sebab aku sayang dengan header niih, lagipun bajet tak berapa cukup untuk buat header. Ngee .. * sangat dialu alukan untuk sesiapa nak hadiahkan aku header. hoho

Aku rindu nak berblogging, tapi pada masa yang sama macam malas. Pernah terfikir nak delete blog, tapi tak jadi sebab aku banyak belajar benda baru dari dunia blogging termasuklah kengkawan baru. Bila orang panggil aku KC atau Kim Chaa, aku dapat kenalpasti terus yang orang tuu, mesti kawan blogger aku dan orang yang panggil aku KC atau Kim Chaa niih speacial bagi aku. Gituuueewww ~~~

Next merepek dalam next Entry :) 


p/s : aku lebih rajin dekat Instagram






Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. wow. sies lawa sebab simple. sy mmg suka template simple cenggini. keep blogging awak =)

    ReplyDelete
  2. Hai Kimchaa :) Cantik baju baru blog!

    ReplyDelete
  3. Janganlah delete blog. Biarkan saja nanti ada masa boleh update ye KC :) Lain pulak dengan akak, lebih kepada blogging pula sekarang berbanding IG. Dah malas nak edit gambar. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga dapat semangat nak update blog macam akak .. hehe

      Delete
  4. wah!! cantik n simple kim chaa! terasa kematangan di situ :D
    keep it up!

    ReplyDelete
  5. Keep blogging. Please jgn delete blog. Klau ada waktu malas tu, just biarkan dia dulu. Sebab bila dtg balik mood rajen, msti rindu gilos dgn blog. Hikhik

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^