Wordless 29 : Nasib Perempuan


Salam Alaikum ^^ 


Sumber : WhatsApp 


Lepas baca ayat kat atas tuuh terus tersentap . Haha . Realitinya begitulaah . 
Siapa nasib macam niih ? 
Nasib aku belum tentu, sebab tak jumpa lagi calon bakal somi . Hoho .. 


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. omg ! hahaha..deep la but i pun belum lg..dont know the future yet..kikiki keep on berdoa =P

    ReplyDelete
  2. hahahha betul la tu , yang segak smua tak pandang kita, kewujudan kita pun mcm dia tak tahu ja

    ReplyDelete
  3. HAHAHA... eh.
    Entahlah, mula-mula je nampak tak hensem,, dah sayang nampak comey sokmo :P

    ReplyDelete
  4. hahhaha.. yang biasa biasa pon okey.. tapi akak pom tak jumpa jumpa lagi

    ReplyDelete
  5. haaha... entahlah adala kot yg betulnye tu.. tp yg penting perlu cari yang betul2 syg dan terima kita seadanya la kan..

    ReplyDelete
  6. hahahahha...biasa dah tu kim chaa...satu lagi sebab malas nak bersaing...org hensem kan ramai peminat...hehehhe

    ReplyDelete
  7. hmmmm.. tu yg bahaya sangat tuh..
    sebab yg hensem x nk kat dia, dia pilih yg tak hensem..
    lepas tu, bila dah bercinta, si hensem ni tadi minat kat dia plak..
    pastu perempuan ni pun pilih la yg hensem tu balik sbb yg hensem tu dah minat kat dia dah.. so, kesian kat yg x hensem nih.. hmm..
    ahahahahaha

    ReplyDelete
  8. hensem tu subjektif. yang penting dia sayang kita.

    ReplyDelete
  9. Hahaha. Sabar jela bab sebab tu. Hee. Tak kisah kalau tak handsome, yang penting dia sayangkan kita. Lagipun, handsome tu kan subjektif :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^