Dah Setahun Berblogging

Salam Alaikum ^^ 



google


Rasanya baru berapa bulan aku start berblogging. Sebenarnya pada 14/11/2016 genap setahun blog aku dan aku ingatkan aku start blogging balik 24/11/2015. Ghupenye salah tarikh 😂 

Terima kasih untuk semua yang support blog aku sepanjang setahun aku berblog. Terima kasih sudi singgah blog aku, tinggal komen di blog aku, join giveaway yang aku anjurkan. Mungkin kita sekadar kenal di alam maya, tapi aku sayang korang semua. heeee ... sweet tak aku ? 🙈


Aku nak anjurkan giveaway dan hadiahnya buku insyaAllah dan kalau bajet lebih mungkin sekali wang tunai. 😉 Dan giveaway niih akan berlangsung mungkin pada awal Januari tahun hadapan kot sebabnya bulan depan aku dah nak start final exam. Jadi, nak kena foku, pulun sungguh untuk final ^^

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Alhamdulillah..setahun dah usia blog ni ya..moga terus success ya :)

    ReplyDelete
  2. Good luck for ur final exam sis.. =) tak sabar nak tunggu tahun depan, bleh join GA or segmen sis..

    ReplyDelete
  3. unni kenal blog tahun 2014 tapi bru bulan 10 ni aktif!! hahahahha

    ReplyDelete
  4. semoga terus bersemangat dalam dunia blog. :)

    ReplyDelete
  5. chaiyok2 heheh jangan berhenti berblogging :D

    ReplyDelete
  6. eh ingatkan akak dah lama berblog ni,haha anyway good luck for ur final exam kak,you can do it! :)

    ReplyDelete
  7. apapun gudluck dan jangan putus asa dlm dunia blogging...dh hebat tu cuma kena perkuatkan lagi seo

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^