Segmen Blog Review Safirul Amar

7:09:00 AM


Salam Alaikum ^^ 

pepagi jumaat nih sebelum pergi kelas, sempat lagi update blog untuk join segmen yang dianjurkan Safirul Amar . Segmen mudah. Yang mana rasa blog dah tak aktif, apa kata jom join segmen niih nanti akan direview oleh penganjur dan akan dinilai dari aspek SEO. 

Tarikh tamat 20/11/2016


You Might Also Like

8 comments

  1. Bab dinilai dari sudut SEO nampak menarik.. dahlah tak faham camne SEO tu haa..

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  3. Good luck!
    Macam nak join juga ;-)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^