Segmen Blog Review Safirul Amar


Salam Alaikum ^^ 

pepagi jumaat nih sebelum pergi kelas, sempat lagi update blog untuk join segmen yang dianjurkan Safirul Amar . Segmen mudah. Yang mana rasa blog dah tak aktif, apa kata jom join segmen niih nanti akan direview oleh penganjur dan akan dinilai dari aspek SEO. 

Tarikh tamat 20/11/2016


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Bab dinilai dari sudut SEO nampak menarik.. dahlah tak faham camne SEO tu haa..

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  3. Good luck!
    Macam nak join juga ;-)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^