Boleh Ke Lelaki Minat Pink ?

Salam Alaikum ^^


SUMBER

Lelaki biru, perempuan pink. Lelaki tak boleh minat pink dan perempuan boleh minat biru. Tak adil kan ? Bila lelaki pakai pink mesti akan dicop yang lelaki tuh lelaki lembut dan kalau perempuan yang tak minat color pink akan dikata yang perempuan niih perempuan tak sejati. 

Dulu aku tak minat pink dan aku rasa orang pink niih mesti girl girl gileer, tergedik gedik dan sewaktu dengannya. Dan selalunya benda yang kita benci gilee tuuh akan jadi kesukaan, Sebab tuh orang kata benci berpada pada, Dan sekarang aku minat pink. πŸ˜…

Pendapat aku buat masa sekarang, boleh je lelaki minat pink. Tak salah pun dan bagi aku lelaki yang pakai color pink niih jiwa dia lembut dan dia manusia yang penuh kasih sayang. Tapi tak bermakna laki yang tak minat pink tak penuh kasi sayang. πŸ˜„

Sebenarnya lelaki yang minat pink, boleh pakai baju kemeja colour pink nih , lelaki yang confident. Kau ingat senang ke, nak suruh lelaki pakai pink ? Kebanyakan lelaki tak nak pakai color pink sebab takut nak terima pandangan orang ramai yang akan cop dia lelaki lembut, mak nyah.

Tapi sekarang, aku rasa dah jadi trend lelaki pakai pink. Dulu mungkin orang akan kata yang tak cool, tak macho lelaki pakai pink, Tapi, sekarang lelaki pakai pink, orang akan kata dia lelaki yang sweet πŸ’•

Color itu universal. Setiap orang bebas untuk pilih color kesukaan masing masing. Hidup atas hidup kita dan jangan peduli pandangan orang ^^



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. setuju sangat. samalah dulu anggap lelaki yang pakai baju warna pink ni lembut. tapi sekrang ni dah bertukar pendapat :)



    http://hello-vitamin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Pink is awesome tau..
    Bila tengok abah akak pakai Jubah pink, nampak Chomel sangat.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Sweet gile tgk lelaki pakai pink.. Saya minat pink

    ReplyDelete
  4. eh tak ada salahnya pun laki minat pink. ikut pilihan sndiri :)

    ReplyDelete
  5. Tgk pada kulit...kalau berkulit gelap tak sesuai warna Pink..

    ReplyDelete
  6. Sesiapa pun boleh memilih warna apa yang dikehendakikan..hihi..

    ReplyDelete
  7. anis suka sgt suka tgk patung display pakai kemeja pink, pastu bayang pulak muka crush alahaiii handsomenya hahahahahha *crush saya abang jimin BTS*

    ReplyDelete
  8. Pink kan salah satu warna kegemaran rasulullah.. ^^

    Takde halla..kaler aje.. ^^

    ReplyDelete
  9. boleh je pakai pink, tak salah..PM kita pun suka pakai pink ;)

    ReplyDelete
  10. pilih lah , kak yana dulu pon tak suka pink tapi lately dah jadi sopan kohkohkoh :P
    terus tersuka tanpa sengaja pada pink

    ReplyDelete
  11. Comel ape kalau lelaki pakai baju pink. Tapi kne buat muka jambu xleh wat muka gangster ;p

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^