Wishlist : 2017

 
Salam Alaikum ^^ 



Antara wishlist 2017 aku adalah nak update blog 4 kali seminggu. Hari ini dah 5 hari bulan baru perasan yang aku takde update apa apa lagi. Itu sebab aku paksa diri taip jugak malam niih😂


Banyak je benda yang aku nak cerita, tapi masalahnya malasnya tuhan je tahu. haha .. Nanti nanti je lah aku cerita. Itu pun kalau rajin . Dalam draft banyak story mory yang tergantung dan malas nak publish. Lagipun, sekarang nak taip apa apa kena hati hati sebab stalker ramai. Muahaha . 


ok. Done 1 entry di tahun 2017 .

Moga 2017 makin banyak kebahagiaan yang dapat dilakarkan. :)




Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Hahaha, good luck akak!^^ moga tercapai niat akak hehehe.

    ReplyDelete
  2. Okeyy. All the best. Sama-samalaa kita rajinkan diri ya. Kihkih

    ReplyDelete
  3. salam , kimchaa kak yana lupa dah, pasalni hahaha, sebab akak pun tak update !

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^