PEMENANG GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017


Salam Alaikum :)


Maka tamatlah Giveaway Pre-Loved Buku 2017 yang berlangsung selama sebulan. Jumlah penyertaan adalah seramai 22 orang. Oklah tuh, Ikut target aku 6 orang je . hahaaha 

Makanya di sini aku nak umumkan nama pemenang. Yang mana menang Tahniah 😗 Yang tak menang jangan sedih sedih ok. Next time boleh join lagi. 😉


PEMILIHAN MELALUI KOMENTAR YANG MENARIK HATI:

  1. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017-by-kimchaa.html (Paranoia)
  2. http://solehahgirlz.blogspot.com/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017.html (Langit Petang)


PEMILIHAN MELALUI RANDOM.ORG

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017.html (Selumbar)










Kepada semua pemenang, boleh lah hantarkan detail kalian di DM Instagram atau WhatsApp:

Nama
Alamat
No. Phone
Buku Yang Anda Menang


Penghantaran buku akan cuba dihantar secepatnya, kalau tak sempat bulan nih, awal bulan depan ok 😁



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. tahniah untuk pemenang! lupa nak join hari tu! adehh!
    tapi takpe sebab semua buku tu saya dah baca..hehehhe

    p/S: nak pujuk hati yang menyesal tak join..ngeee

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah semua pemenang. bestnya dapat buku. semua tajuk buku best2 pulak tu. terlepas pulak nak join giveaway nie :D

    ReplyDelete
  3. Wah terbaik semua pemenang.... Alhamdulillah rezeki mereka...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Terima kasih Kim Chaa..
    Yeah!!! Menang buku..
    Tahniah juga pada pemenang yang lain..
    Sape nak joint Sha lompat bintang?? hehehe..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki . saya dah email ke awak details :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah. thank you so much kak :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang...

    Sobbss, sedih...ahhahaha.

    ReplyDelete
  8. Wahhh, baru tengok. Alhamdulillah, ada rezeki kat sini. Seronoknyaaa. :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah....
    Rezeki awak semua..
    Cheers

    ReplyDelete
  10. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga kita semua sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah piqa menang^^

    thanks kimchaa, piqa DM kat ig : _pqzamri

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^