Rindu


Salam Alaikum ^^ 


Ehsan Google 


Last update blog, update tentang pemenang Giveaway dan hadiah masih belum sempat nak pos sebab sibuk yakmat. Kalau ditanya aku sibuk dengan apa, aku sendiri tak tahu aku sibuk dengan apa, mungkin tidur kot 😂


Tak sempat nak blogwalking , nak g tinggal jejak, tinggal komen semua tak sempat. 


Dalam tempoh kurang dari dua minggu, aku dengan classmate aku akan buat program di sebuah sekolah di Cheras untuk Subjek Jalinan Masyarakat. Sebenarnya untuk subjek nih, kitorang ada buat blog, tapi aku malas nak letak link blog tuh kat sini sebabnya nanti akan ada kesan blog aku dekat blog JM. kang, dari tiga empat orang yang je dah jumpa blog aku, tetiba boleh jadi satu kelas.


Banyak benda aku nak cerita. Nanti aku cerita slow slow. Aku nak list kan dulu apa story yang aku nak cerita dan nanti dah siap taip aku publish :) 




Note: 

Saja nak tanya, ada tak yang rindu dengan aku ? 🙈 

Selalu update instagram, sebab insta lagi mudah dari blog .. muahehehe





Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Rindulaahhh nak blogwalking sini :D

    ReplyDelete
  2. hai, kim chaa. Beeha blogwalking. :)

    ReplyDelete
  3. Hehe. Selalu tengok jugak dekat insta. Bolehlaa ubat rindu siket2. :P

    ReplyDelete
  4. terus terus update ya....semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. Assalam , kak yana singgah sebab lama sanagt bercuti

    ReplyDelete
  6. rindu jugak, nanti dtg jalan2 blogwalking ya

    ReplyDelete
  7. Rindulah.. lama tak de khabar.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. lama xsinggah blog kimchaa! jaja is here! of course lah rindu uolsss :p

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^