Header Baru

3:59:00 PM

Assalamualaikum ^^





Tahun 2018 dah masuk pertengahan bulan kedua dan untuk pertama kalinya aku update entry. Sebab nak cari mood rajin update blog, maka aku rajinkan diri untuk ubah template dan header blog bagi semangat sikit. Dan disebabkan itu, aku update hari nih nak bagitau aku dah pakai header baru dan template baru. harapnya rajinlah update. muaheehe 


Macam manalah korang boleh konsisten update blog ? aku tahap malas nak update blog memang tak dapat dimaafkan. hahaha. Ada tips tak nak bagi rajin update blog ? 

Alang alang aku update blog, dan takde lagi kerja yang menimbun, apa kata korang yang baca entry ini tinggalkan link blog korang. Nanti aku terjah. 😉 Yang penting, ada entry terbaru, taknak entry tahun lepas. kahkah 😆


ok. Chow dulu. Nak taip entry lain pulak sementara rajin. Hahaha

6 comments:

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^

Powered by Blogger.