PERSONAL SHOPPER PBAKL 2018

8:32:00 PM

ASSALAMUALAIKUM 



Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2018 dah tak lama 😍 Ada yang tak boleh pergi ? Jauh ? tak sempat nak pergi ? haa, takpayah risau 😎Meh, nak tolong belikan.  macam mana caranya ? 
meh nak bagi tahu :

1. Whatsapp ke no 013 434 6509 ataupun tekan je link πŸ‘‰  http://www.wasap.my/60134346509
2. Whatsapkan details : Nama, Alamat, No. Phone, Tajuk buku & Kuantiti, Penerbit, nama penulis buku tersebut dan sertakan gambar buku.πŸ˜‰
3. Dah bagi semua details,nanti aku bagi akaun bank bank in kan duit total buku + postage + upah 😍


UNTUK KOS UPAH : Upah nih terpulang dekat korang nak bagi berapa pun. Aku nak tolong korang yang tak dapat pergi, untuk dapatkan buku yang korang minat. Lagipun aku minat buku. Tapi disebabkan taksempat nak cari duit, maka dapat tolong korang belikan buku pun, aku dah puas hati. πŸ˜„

BUKU HABIS ? DUIT DAH BAGI ? Haa, yang mana order buku dengan aku, tapi sayangnya, buku yang awak nak, dah habis, jadi aku akan refund balik duit korang 100% . Korang tak rugi apa-apa pun. 😁

Jadi, kepada anda semua, yang perlukan perkhidmatan saya, tak perlu malu-malu whatsapp no diatas tu okey πŸ˜‰


Sekian, 
Terima, Kasih .






 
 

You Might Also Like

5 comments

  1. wuuu nak dekat dah. tak sabar nak pegi sini!

    ReplyDelete
  2. Ala lambat baca post ni. Siqah dah order kat orang lain πŸ˜…

    Nway, jemput join segmen dan giveaway di blog Siqah ye :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
  3. kim chaa ke yang handle ni? nak kirim!!!! biar dekat je nak pergi tapi malas nak bersesak! hahahaha nak kirim tau!!!!

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^