COMEBACK

23:48:00

Salam Alaikum :) 

yoo, wasep geng !!! lama aku hilang. last muncul masa semester akhir. Hampir 6 bulan aku hilang dari dunia ni. Kalau korang perasan dan sedar sebenarnya untuk beberapa bulan aku tutup blog ni dari public. Sekarang, aku dah public kan balik sebab aku dah kompiden dengan diri aku dan aku rasa aku nak start balik untuk menaip mecam suatu masa dahulu. Gituuu ~ ~ Haa, satu lagi, banyak entry yang lama-lama, aku simpan dekat draft balik sebab bila aku baca balik, apa yang aku tulis, sumpah annoy dengan diri sendiri. haha ...

Untuk comeback aku kali ni, takde benda yang special pun cuma sekadar nak maklumkan je yang aku masih wujud dan hidup. Aku tak boleh nak tinggalkan dunia blog ni sebab aku rasa dah sebati dengan blog ni, rasa ketenangan gitu bila aku taip tekan keyboard. 

Tapi aku rasa dah tak ramai orang yang wujud kat alam blog ni, mesti ramai yang dah behijrah jadi youtuber kan ? senang buat duit orang cakap. Aku nak juga jadi youtuber, tapi itulah tak pandai nak hadap kamera, cakap sorang-sorang dan disebabkan itu aku masih bertahan dalam dunia blog. 

Sekarang ni aku dah habis study, sambil-sambil cari kerja aku buat part time meniaga online. Jadi, kalau korang nak beli baju kurung atau tshirt muslimah yang cecantik boleh lah roger aku. Sempat promot πŸ˜†

Nah jemputlah pergi usha-usha, mana tahu korang terbekenan pastu rasa nak order, bolehlah bantu aku tambah seposen dua posen untuk tanggung kehidupan seharianπŸ˜…



Ok, sekian bebel sempena comeback nya aku ke alam dunia blog :) 


You Might Also Like

1 comments

  1. welcome back kimchaa!
    Done like dan follow bisnes kimchaa. Kipidap!

    ReplyDelete

Komen je lah apa-apa pun

Total Pageviews

Like us on Facebook